Lederen bloemenarmbanden

Urban Hippies heeft zo’n leuk nieuw product: Lederen bloemenarmbanden met de toepasselijke naam: Sunbeam.
Bedacht en ontworpen door Urban Hippies en gemaakt door een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van leer. Precies wat we zelf altijd wilden in de zomer! Een vrolijke, niet zweterige, degelijke armband van natuurlijk materiaal, verstelbaar in verschillende maten. Armbanden die wel soepel worden, maar niet slap. Onderdelen die niet alleen verlijmd zijn maar ook vastgeklonken met klinknageltjes. En die zijn er nu!

Ze zijn er in vijf kleuren: Rood, roze, oranje, paars en blauw-groen. Ze zijn d.m.v. drukkers verstelbaar in 3 maten: 17.5, 19.5 en 21.5 cm. Dus ook voor hele smalle en wat bredere polsen geschikt. De armbanden zijn geheel van leer, de drukkers en klinknageltjes van lood- en nikkelvrij metaal.

Deze lederen bloemenarmbanden geven een instant blijheid. De blaadjes steken een stukje uit wat het jippie-gevoel nog eens versterkt. Ik denk dat het wel helder is: wij dragen ze zelf elke dag. Op de band vind je de initialen van Urban Hippies: UH. Zo weet je dat je een originele armband in je bezit hebt.

Voor bestellen bij Urban Hippies geldt altijd: geen verzendkosten en 10% korting als je meer dan één product bestelt.

Aanbieding: zet mams@work op je bestelformulier en je krijgt zomaar een bijpassende vilten roos bij je armband. (geldig tot 1 april 2013). Deze vilten rozen hebben we in heel veel kleuren en gebruik je in je haar, op je jas, op je tas, op je laars, op je kraag, op een kadootje, in het knoopsgaatje van je borstzak, op je muts of hoed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven