Legends22, Nederlands nieuwste kledingmerk voor jongens!

Onlangs schreef ik nog een review over Lovestation22, het jonge Nederlandse kledingmerk voor meisjes, waar we veel enthousiaste reacties op hebben gekregen.
We hebben goed nieuws voor de jongensmama’s! Maak kennis met het jonge broertje van Lovestation22: Legends22! En hoewel jongens vaak niet zó van shoppen houden, geldt dat natuurlijk wel voor hun mama’s. Hier vast een tip: scoor die stoere jongenskleding lekker online, scheelt je weer een middagje mokken in de stad 😉 . In de zomercollectie 2017 zit vast ook wel wat voor jou kleine legend.

legends22

Legends22. Stoere mode voor jouw potentiële legende.

Deze zomer ligt alweer de tweede zomercollectie van dit nieuwe Nederlandse kledingmerk voor jongens in de winkels. De merknaam Legends22 is gebaseerd op de gedachte dat legendes vroeger ook jongens met een droom waren. Veel van deze legendes vind je terug in het logo waarop namen als Armstrong, James Dean, Ronaldo, Mandela, David Beckam, Elvis Presley en Max Verstappen zijn afgebeeld. En het cijfer 22? Een geluksnummer!

Je vindt in de zomercollectie 2017 niet alleen stoere vesten en hippe t-shirts. Is jouw kleine legend al een echt heertje, dan scoor je bij Legends22 ook zijn polo’s of een gaaf colbertje. Too cool for school!

legends22Wat direct opvalt is de stof. Net als bij zusje Lovestation22 voelt deze zacht, soepel en degelijk aan. Dat geeft vertrouwen. Sommige items vallen wel een beetje krap: eventueel een maatje groter bestellen dus. Bovendien groeien die kleine mannen toch als kool 😉 . Helaas slaat Legends22, net als ‘zusje’ Lovestation22, de tussenliggende maten over. De eerstvolgende maat is dus 104 en dat is voor mijn mannetje toch nog wat aan de grote kant.
Maar met ‘puzzelen’ met kindermaten heb jij vast ook ervaring 😉 .

Legends22 steunt de Cruyff Foundation

Vooralsnog bevat de zomercollectie van Legends22 vooral shirts met lange of korte mouwen en jacks. Alle shirts hebben hun eigen details, of het nu het lucky number 22 of het logo van de Batmanlegende is. Met de aankoop van een Legends22 kledingstuk steun je ook nog eens de Foundation van voetballegende Johan Cruyff. Van elk verkocht exemplaar wordt een bedrag aan de Cruyff Foundation gedoneerd. Net als bij Lovestation22 is er goed nagedacht over de positionering van het merk. Sterk staaltje marketing kun je denken, maar ik vind het een pluspunt als er over dat soort dingen nagedacht is want het sluit natuurlijk allemaal goed op elkaar aan, met als hoofdthema Legendes.

Hieronder vind je een kleine selectie van de zomercollectie 2017 die Legends22 heeft te bieden. Wat is jouw favoriet? En die van je kleine man? 😉 .

legends22 collectie

 

Zomercollectie 2017: Shop ’till you drop

Word jij ook zo blij van die stoere jongensmode? Dan kan je in de webshop van Legends22 de zomercollectie 2017 in zijn geheel bekijken. Koop jij kinderkleding toch liever gewoon in een winkel? Dan zie je op de site van Legends22 de verkooppunten. Dat zijn er inmiddels al heel wat, dus ook bij jou in de buurt kan je ongetwijfeld de kleding van Legends22 scoren. Als je die kleine man mee weet te krijgen tenminste 😉 .

Winnen?

Goed nieuws: wij mogen een voucher van Legends22 weggeven van maar liefst €75! Da’s lekker shoppen, nietwaar? 😉 . Laat ons in een reactie weten wat jouw favo item van Legens22 is. Of dat van je stoere boy natuurlijk 😉 . En wie weet scoor je het binnenkort wel met je gewonnen voucher!

Mijn naam is Marjolijn Langens, woonachtig in het Brabantse Drunen samen met mijn man en 3 kinderen; Eva (2009), Valerie (2011) en Thomas (2014).
Naast het übermoederschap ben ik vooral ook een freelance tekstschrijfster en journaliste voor Wegener Media.
Met een schoolgaande kleuter, een (enorm!) puberende peuter, een baby en mijn werk waarbij ik een diversiteit aan mensen ontmoet, is er vast genoeg stof om over te schrijven.
Wat zie je van mij terug in MamsatWork? Als lid van de redactie verzorg ik reviews, blogs en verslagen van (pers-)evenementen.
Daarnaast help ik hier en daar de puntjes op de i te zetten door ingezonden stukken te redigeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven