Met Lego Friends popster toerbus toeren we de winter door

Ik verheug me nu al weer op regenachtige zondagen waarop we lekker in pyjama door het huis slenteren en dochterlief en ik rollenspellen spelen met de nieuwste Lego Friends popster toerbus die we in huis hebben.

Genieten vind ik het om al vroeg de gashaard zachtjes te laten branden (ik geef toe… we hebben geen knisperend haardvuur, maar gemak dient de mens 😉 ), en met het hele gezin een lazy sunday te houden. Op zo’n lazy sunday komen er standaard een paar dingen op ons lijstje voor.

  • met lego spelen
  • samen een filmpje kijken
  • lekker dingetjes op tafel
  • tijd nemen voor elkaar

Lego Friends Popster Toerbus

Sinds onze nieuwste aanwinst, de Lego Friends Popster toerbus, staat Lego voorlopig weer als koning (in dit geval koningin) op nummer één. We gaan op tournee met Livi de popster in haar toerbus! Jippie!

Het in elkaar zetten van de Lego Friends Popster toerbus daar heeft dochterlief geen hulp bij nodig. Zorgvuldig loopt ze alle handelingen in de duidelijke omschrijving na om ons na een tijdje stevig bouwen het eindresultaat te laten zien. Apetrots natuurlijk, en terecht!

lego friends popster toerbus

Eerst kijken we even naar het leuke filmpje om een beetje inspiratie op te doen voor ons rollenspel 😉 .

De bus bevat alles wat een beroemde popster nodig heeft om zich te kunnen voorbereiden op haar shows, en aangezien wij helemaal in ons rollenspel zitten hebben we alle toeters en bellen nodig :grinn: . De fanmail moet gelezen worden op de laptop en natuurlijk oefenen we een paar liedjes op de karaokemachine, om vervolgens ook luidkeels in het echtie ‘uit te barsten’.

Heerlijk ongedwongen, niemand die ons ziet of hoort! Zoals je ziet hebben we al meer Lego Friends artikelen hier in huis. Wie ooit gedacht heeft dat Lego voor jongetjes is, die heeft het ècht volledig mis. Gelukkig is er tegenwoordig voldoende meidenmateriaal verkrijgbaar, leuk voor de Sint, voor kerst òf voor de verjaardagen. En als je dan alle standaard bouwwerken gehad hebt die je in huis hebt liggen… dan laat je je fantasie de vrije loop en maak je een stacaravan… of zoiets 😉 .

lego friends popster toerbus

 

radbag post

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven