LEGO World 2016, van jeugdsentiment tot de toekomst

Ook dit jaar was het grootste LEGO evenement van de wereld weer georganiseerd, LEGO World 2016. LEGO World was van dinsdag 18 t/m maandag 24 oktober 2016 in de Jaarbeurs te Utrecht. We hebben er al vaker over geschreven en ook dit jaar zijn we weer een kijkje wezen nemen.

lego world 2016

LEGO World is leuk voor kinderen van 1,5 t/m 12 jaar, zowel voor jongens als voor meisjes. Wij mochten aanwezig zijn bij het spectaculaire en kleurrijke evenement. Blokjes bouwen, bouwwerken bekijken en dansen op het podium. Het was een feestje!

LEGO all over the place!

Overal waar we keken was het LEGO. LEGO als losse gekleurde steentjes in immens grote bakken, compleet gebouwde LEGO auto’s, LEGO posters, tekeningen en prachtige LEGO bouwwerken. LEGO all over the place! Kinderen vinden het geweldig, ouders nog meer! Als echte fanatieke bouwers zaten papa’s uren te bouwen met hun kroost. Leuk om te zien!

lego world 2016 olifant

Voor jongens en meisjes

Jongens kunnen helemaal losgaan op dit evenement. Van Star Wars tot Technisch LEGO en meer. Ontzettend veel en handig ingerichte hoeken. Voor ieder wat wils. Zelfs voor meiden is het een super leuk evenement. Onze meiden renden natuurlijk als gekken af op de LEGO Friends stands waar zoet roze en glitter en glamour je omarmt. Mooie bouwwerken sierden de hoge hallen en aan kinderactiviteiten, eetgelegenheden en inspiratie geen gebrek!

lego world 2016 tijgers

LEGO kopen

Intertoys speelde er fantastisch op in door 10% korting (en zelfs meer op bepaalde producten) op al het lego in de stand te verkopen. Je snapt natuurlijk wel dat we daar echt niet met een grote boog omheen konden lopen. De stand was net zoals de hallen perfect ingericht op thema’s. Dus wij werden natuurlijk de roze hoek in gedreven met twee meiden. Beide een leuke set LEGO kunnen scoren, de kapsalon en de supermarkt zorgen hier voor eindeloos en uren speelplezier.

Miste je een stukje van je bestaande LEGO speelgoed? Dan kon je bij een andere stand losse LEGO blokjes kopen om het weer compleet te maken. Geniaal!

lego world 2016 blokjes

LEGO WORLD 2016 jeugdsentiment en speelgoed van de toekomst

LEGO is voor iedereen wel bekend! Jeugdsentiment maar ook absoluut speelgoed van de toekomst. LEGO blijft maar bouwen aan ontwikkelingen voor nieuwe speelgoed ideeën. Speelgoed dat nooit saai is, nooit verveeld en voor jong en oud populair is en blijft. Wij hebben een heerlijke dag gehad met ons gezin en genoten van LEGO WORLD 2016!

LEGO it is!

Meer lezen over onze andere lego world dagen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven