Leuke applicaties voor jou, van IKKE

Als je vroeger een gat in je broek had, ging er een applicatie van een Disneyfiguur overheen. Op den duur was dat volgens mij niet meer ‘hip’ of ‘cool’, maar nu zijn de applicaties terug van weggeweest. Bij VAN IKKE vind je de de leukste en hipste full-color applicatie`s om je kleding en accesoires mee op te pimpen. Zo maak je in een handomdraai de leukste hippe spulletjes.

De mooie full-color afbeeldingen hebben een retro tintje, zijn super makkelijk op te strijken en blijven tot wel 200 wasbeurten mooi. De velours applicaties zijn in veel mooie kleuren verkrijgbaar. Maak je eigen  tekst van velours of kies een leuke button met jouw naam erop. Een simpel shirtje wordt zo omgetoverd in iets unieks.

Ook verkoopt VAN IKKE super leuke handgemaakte hebbedingen, leuk voor jezelf of om kado te doen!

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven