Leuke dingen doen met vriendinnen, heb jij tips?

Leuke dingen doen met vriendinnen, dat doe ik (en ik denk ook mijn vriendinnen) veel te weinig 😉 . Met opgroeiende kinderen, een baan (in mijn geval een eigen bedrijf) èn het feit dat de tijd vliegt komt het er bij ons niet zo vaak van om echt samen iets leuks te doen.

leuke dingen doen met vriendinnen

Natuurlijk zien we elkaar op verjaardagen en één op één wordt er weleens wat afgesproken, een keertje gesport of een dagje naar de sauna gepland. Maar leuke dingen doen met vriendinnen, in de zin van met de hele groep,  dat gebeurt niet vaak.

Leuke dingen doen met vriendinnen in Maastricht

Eens per jaar hebben we weliswaar een ‘vriendenweekend’, maar dat is met partners. Ook heel gezellig hoor, daar niet van, maar ik kijk toch ècht uit naar ons weekendje Maastricht! Want dat is wat er dit weekend op de planning staat! Een heus weekendje weg met alleen wat meiden. Niet alle vriendinnen zijn vertegenwoordigd want met zo’n grote groep is het altijd lastig om een gezamenlijk datum te prikken, maar ik geloof dat we nu in ieder geval met 7 meiden zijn. Van vrijdagmiddag tot zondagmiddag (2 dames haken op zaterdag pas aan) even lekker de spreekwoordelijke bloemetjes buiten zetten en relaxen zonder de kinderen. Even geen gemama en gewerk. Papa zorgt voor de kids en mama heeft een weekend vrijaf.

Er wordt niets gepland (kijk ik enorm naar uit 😛 ), alleen het hotel is besproken.  Misschien wat winkelen, misschien wat cultuur, of gewoon lekker een beetje rondhangen, we weten nog niet wat het wordt.

Dus nu mijn vraag aan jullie… als je leuke dingen doen met vriendinnen vertaald naar een weekendje Maastricht…. heb jij dan nog leuke tips voor ons? Een plek die we niet mogen missen, of een kroeg waar we ècht even ons gezicht moeten laten zien?

Ik schreef vanochtend al dat ik barst van de rugpijn, maar dat mag de pret niet bederven. Al moet ik door Maastricht heen kruipen… here i come! Ik zal proberen er een mooi verslag van te maken volgende week!

 

1 gedachte over “Leuke dingen doen met vriendinnen, heb jij tips?”

  1. Avatar foto
    Vlijtig Liesje

    Ik ken Maastricht niet zo goed, dus helaas geen leuke tips. Oh wacht, toch: zit daar niet zo’n hele mooie boekhandel in wat vroeger een kerk was? Daar zou ik heen gaan.

    Veel plezier gewenst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven