Leuke geboortekaartjes top 5 voor lente en zomer 2016

In een tijd waarin alles zo ongeveer digitaal gaat, valt het me op dat we voor echt belangrijke dingen gewoon papier blijven gebruiken. Een uitnodiging voor een huwelijk of een aankondiging van overlijden wil je toch ook niet in je mailbox ontvangen? Als ik mijn vriendinnen wil verrassen op hun verjaardag ga ik echt geen digitale kaart sturen, of een simpele felicitatie op Facebook. Nou ben ik hier misschien een tikkie ouderwets in, maar ik vind papier persoonlijker dan een berichtje op een scherm. Hetzelfde geldt voor misschien wel het bijzonderste moment in je leven: wanneer je een kindje krijgt. Er zal vast nog een tijd komen dat ook geboortekaartjes digitaal verstuurd worden, maar zo ver zijn we gelukkig nog lang niet! Verwachten jullie een kindje, dan ben je vast al volop bezig met de ‘voorpret’. En daar horen niet alleen het inrichten van de babykamer en het massaal inslaan van de schattigste kleertjes bij. De komst van jullie kindje vraagt om een speciale aankondiging, en daarom hebben we vast vijf wel hele leuke geboortekaartjes voor je op een rijtje gezet. ‘Gewoon’ van papier!

leuke geboortekaartjes

De mooiste geboortekaartjes in een handomdraai

Bij Hippe Geboortekaartjes vind je de liefste kaartjes in talloze designs, die je gemakkelijk naar je eigen stijl en wensen kan aanpassen. Je kan er even voor gaan zitten en je leuke geboortekaartjes helemaal zelf maken, maar ben je nou niet zó creatief (of heb je last van een licht concentratiegebrek door al die gierende hormonen) dan zijn er ook super leuke geboortekaartjes die al helemaal af zijn. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de perfecte naam bedenken voor jullie spruit die natuurlijk groot op het kaartje zal komen te staan… dat valt mee toch? 😉 . Om het je nog gemakkelijker te maken hebben we de leukste geboortekaartjes maar meteen voor je op een rijtje gezet. Tenminste, dat is onze mening 😉 . Als jij andere favorieten hebt horen we dat graag!

Een warm welkom op papier

Alle baby’s zijn lief, en alle baby’s zijn mooi (in ieder geval in de ogen van hun eigen papa en mama 😉 ). Daarom horen ook geboortekaartjes mooi én lief te zijn, en dat gaat zeker op voor deze exemplaren. Kies voor een schattig design vol hartjes en sterretjes, of, als dat meer je stijl is, ga voor een van de stoerdere geboortekaartjes. Keus genoeg, en het uitkiezen is ook nog eens heel leuk. Bijna net zo leuk als wanneer je het resultaat uiteindelijk in handen hebt, geleverd in een envelop in de kleur van jouw keuze! Mocht je nou nog niet helemaal overtuigd zijn van je eigen creatie, dan kan je ook eerst een proefdruk laten maken.

Leuke geboortekaartjes in álle kleuren

Uiteraard is bij Hippe Geboortekaartjes niet alleen de kleur van de envelop te kiezen, ook de kaartjes komen in alle tinten. En net als jouw kindje moet ook het geboortekaartje speciaal zijn. Zwart is misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt bij het ontwerpen van je geboortekaartjes, maar dit exemplaar laat zien dat het juist heel stijlvol kan zijn! En het is weer eens wat anders dan de roze wolk. Door de naam van je kindje er in een leuke kleur op te zetten ontstaat er een mooi contrast. Precies zoals jullie kleintje ongetwijfeld wat extra kleur aan jullie leven zal geven!

Helemaal hip zijn geboortekaartjes met een vintage look (er zullen dus wel meer mensen zijn die van een ’tikke ouderwets’ houden… ik ben niet de enige 😉 ) . Wat dacht je van de superlieve kaart met oldtimer? Bovenaan de kaart staat “We made a wish, you came true”. Een uitspraak die al sinds mensenheugenis bij de geboorte van een kindje hoort, lijkt me zo! Dit is dan ook mijn favoriet, maar dat kon je misschien al raden.

Welk kaartje vind jij het leukst?

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven