Leuke kerstcadeaus voor de coolste kids

Aan leuke kerstcadeaus geen gebrek! Maar wat wil jouw kindje nou het liefste? Hij wil toch eigenlijk net als papa en mama ook van die coole cadeautjes? Gadgets gaan er hier bij onze kinderen wel in hoor! En als ik heel eerlijk ben dan moet ik toegeven dat die gewoon boven aan de wishlist staan.

Leuke kerstcadeaus op wishlist

leuke kerstcadeaus

Wil papa een nieuwe drone? Hartstikke leuk, maar zoonlief wil dan natuurlijk ook zo’n ding. Is broerlief toe aan een telefoon omdat hij over een half jaartje naar het vootgezet onderwijs gaat? Dochterlief wil ook! Allemaal leuk en aardig maar er moeten keuzes gemaakt worden uit al die leuke kerstcadeaus natuurlijk. En daarbij komt dat de coole gadgets die papa en mama graag krijgen ook nog eens niet echt voor kinderhandjes geschikt zijn. Maar daar komt bijvoorbeeld Mytrendyphone goed van pas. Snuffel maar eens rond, dan zie je dat de leuke kerstcadeaus voor het ‘oprapen’ liggen èn dat ze naast leuk, ook nog eens heel geschikt zijn voor kinderhandjes 😉 .

Zo hebben we uiteindelijk een leuk cadeautje bedacht voor dochterlief. Een mooie universele smartphone tas. Hiermee kan ze met onze oude telefoon op pad, zonder dat we ons druk hoeven te maken over het ter gronde gaan van dat ding als ze met haar grijpgrage handjes weer eens te vlug is.

De smartwatch van Vtech heb ik ze overigens maar niet laten zien 😉 , want dan is ze helemaal niet meer te houden denk ik. Wel enorm leuk om coole foto’s mee te maken en een video-on-the-go. Met fantastische effecten en filters om te gebruiken, dus helemaal compleet voor de creatieve geest. Ik zit dan ook nog een beetje in dubio … de smartphonetas of toch de smartwatch? Wat zou jij doen?.

Tsss, waar ze toch tegenwoordig al mee om kunnen gaan die kleintjes hè. ‘Wij, ja, jij en ik 😉 ‘, hadden dit soort leuks allemaal niet. Ik was al blij dat ik rond mijn tiende ongeveer een beetje mee mocht spelen met Choplifter op de Commodore 64.  Dat was toen een van onze leuke kerstcadeaus, maar dan wel voor iedereen, haha.

Maar ze hebben nog veel meer leuks! Zeker op dit moment -met de Star Wars gekte- kan je hier ook goed terecht. Prachtige Lego pakketten zijn er te vinden, super voor onder de boom toch? Of een microscoop of telescoop voor de onderzoekertjes onder ons. Kunnen ze gelijk die kleine beestjes die in je kerstboom zitten onderzoeken 😛 .

En nu ik zelf zo aan het rondsnuffelen ben heb ik ook een übercool hebbedingetje voor mezelf gespot…  kijk hier nou, dat past toch fantasisch bij mijn foute kersttrui, ik weet alleen nog niet welke ik ga kiezen 😉 !

leuke kerstcadeaus

 

leuke kerstcadeaus

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven