Leuke kleine kerstcadeautjes voor het hele gezin

Doen jullie ook altijd wat leuks onder de kerstboom? En ga je dan voor leuke kleine kerstcadeautjes (misschien wel een hele stapel) of juist voor een groot cadeau?

Sinds dat wij Sinterklaas niet meer vieren doen we wat uitgebreider met de kerstcadeautjes, van leuke kleine cadeautjes tot aan wat groter. En van handig om te hebben tot de echt gewilde cadeautjes. Ik geef je graag een lijstje voor wat kleine cadeautjes die leuk zijn om met kerst te geven en te krijgen.

Leuke kleine kerstcadeautjes; omdat het niet altijd groots hoeft

Als ik het mijn kinderen vraag dan weten ze altijd wel iets wat ze willen hebben. Tegenwoordig blijft dat echter niet meer bij leuke kleine kerstcadeautjes, maar is de lijst met extreem dure cadeaus ‘everlasting long’.

Niet dat ze met iets kleins niet blij kunnen zijn hoor, maar naarmate je kinderen ouder worden liggen de wensen nu eenmaal ook anders. Zeker in een huis vol gadget freaks 😉 . Toch vind ik het zelf juist heel leuk om ook kleine cadeautjes te bedenken waar iemand heel blij van kan worden. Vandaar ook deze inspiratielijst.

Leuke kleine kerstcadeautjes

1. Een mooie sieradenhouder

Lotte heeft dan haar zinnen gezet op een nieuwe telefoon, ik vind deze sieradenhouder veel leuker om te geven voor kerst. We hebben haar meiden smaapkamer ingericht in het nieuwe huis, maar op haar kaptafel is het nog met regelmaat een zooitje. Onder andere met rondslingerende sieraden. En gezien het feit dat we hier in huis gek zijn op onze poes en haar kittens past deze perfect! Ik vond hem online en denk stiekem dat madam er wel blij mee zal zijn.

De sieradenhouder heb ik gevonden bij Ditverzinjeniet.nl

kleine leuke kerstcadeautjes voor een meisje

2. Kleine hebbedingen voor het scrappen

Tegenwoordig zijn Lotte en ik regelmatig samen aan het werk in ons scrapbook. Super leuk vind ik dat en zij gelukkig ook 😉 . Wat dat betreft kan ik dus altijd wel leuke kleine kerstcadeautjes verzinnen, want ‘stuff’ om te scrappen kan je nooit genoeg hebben, haha. Ik heb dus wat ingeslagen bij de Hema!

Te vinden bij de Hema, online of in de winkel zelf.

Lego Hidden Side,m leuke kerstcadeautjes

3. Je bent niet snel te oud voor LEGO, zeker niet met Hidden Side!

Als ik aan leuke kerstcadeautjes denk, dan denk ik aan kleine knutselspullen of ander speelgoed voor de kinderen. Nu maak ik Luc niet meer blij met speelgoed, maar Lotte daarentegen kan nog heel gelukkig worden van LEGO. Zeker LEGO Hidden Side lijkt me wel wat voor haar.

Deze nieuwe sets van LEGO bestaan uit bloedstollende, creatieve werelden vol spoken. Je kan er niet alleen fantastisch mee legoën (is dat inmiddels al een werkwoord?), maar ook via Augmented Reality nét dat stapje verder gaan. Zo voel je je binnen no-time een heuze ghostbuster die op spoken jaagt. Omgekeerd kan je in de LEGO Hidden Side app ook als spook het spel spelen. Het is een beetje zoeken om de app goed te bedienen, maar als je er eenmaal bedreven in bent dan kan je los! Zo ontdek je de coole en spookachtige verborgen kant waar je de spoken verslaat en het opneemt tegen de spokenbaas!

Super cool LEGO speelgoed voor kinderen die niet meer bij de allerjongsten horen, maar eigenlijk nog wel echt lekker kind zijn.

De app kan je gewoon downloaden via de Playstore of de Appstore en wil je LEGO Hidden side als leuke kleine kerstcadeautjes geven, dan vind je alles over dit thema hier.

4. Lekkere warme kerstsokken

Een van de fijnste avondbestedingen in deze koude en donkere dagen is met het gezin op de bank kruipen om lekker samen een leuke kerstfilm te kijken. Doen wij dus ook regelmatig! Nu heb ik -toen ik met Lotte in Kerststad Valkenburg was heerlijke warme kerstsokken gekocht. Luc was zo jaloers dat ik uiteindelijk ook een paar als leuke kleine kerstcadeautjes voor hem gekocht heb 😉 . Lekker samen met de benen onder je pogerold op de bank hangen!

Deze heb ik hier gevonden.

Guiness World Records boek

5. Guiness World Records, altijd een hit!

Zijn je kinderen niet echt dol op lezen, maar hebben ze wel interesse in de meest aparte dingen? Dan trekt het Guiness World Records boek ze over de streep! Met dit boek duikt iedereen vol plezier in de letters, want je wilt natuurlijk wel weten hoe-wat-wie-waarom-waar!

Je vindt dit toffe boek uiteraard bij Bol.com

6. Wat leuke sportartikelen voor de kids en/of jezelf

De leuke kleine kerstcadeautjes onder de boom hoeven niet altijd iets bijzonders te zijn, maar ze mogen natuurlijk ook nuttig zijn. Zo hadden onze kids nog wat nodig voor hun sportieve leven en dat kan ook prima onder de kerstboom natuurlijk. En daar hoefde ik niet lang over na te denken… ze willen hier al heel lang zo’n Easybreath snorkelmasker. We schreven er al eerder een blog over, maar mocht je hem direct willen bestellen, dan vind je hem hier.

Al shoppende, stuitte ik op een mooie cadeau voor mezelf. Past niet tussen de kleine kerstcadeautjes, maar is wel een hele leuke, dus dat ding hieronder heb ik als kerstcadeau voor mezelf besteld. Kan ik mijn agressie thuis ook kwijt 😉 .

Ik vond deze stoere bokszak hier, weliswaar tussen de mannencadeaus voor de kerst, maar dat kan me niets schelen.

7. Geen hele bruisbal voor in je bad, maar confetti!

Zo’n hele bruisbal in je bad vind ik persoonlijk maar zonde. Niet lang geleden kocht ik er eentje voor Lotte bij Lush. Heerlijk natuurlijk, maar wel prijzig als je hem in een keer in je bad doet. Met deze confetti kan je heel eenvoudig doseren. Mag wel in het rijtje van leuke kleine kerstcadeautjes toch? Goed voor je bad en je portemonnee!

Je vindt deze confetti hier

8. Super leuke koektrommel (of snoeppot)

Deze heb ik nog op mijn eigen verlanglijstje geplaatst. Ik vind hem echt mega top, deze koektrommel. Is toch een mooie manier om jezelf een klein beetje in de hand te houden bij het graaien in de pot niet? Ik denk dat ik er nog even extra over nadenk met dit sublieme ontwerp!

Ik vond hem hier.

toilet gasten boekje

9. Toilet gasten boekje

Wil jij je gasten de gelegenheid geven om een leuke herinnering achter te laten, of wil je zelf graag ergens een achterlaten waar alle andere toiletbezoekers hard om kunnen lachen? Dan is dit boekje een topper. Hilarisch en heel goed betaalbaar!

Je scoort dit boekje hier bij Bol.com

10. Een leuk gevulde weckpot

Wil je graag wat persoonlijks geven dan is een gevulde weckpot ook een leuk klein kerstcadeautje. Ja, je kan hem volgooien met een zak snoep, maar zoals Chiel hierboven heeft gedaan is nog veel leuker toch?

Hij haalde de weckpot bij de Xenos en de vulling is vanalles met gedroogd fruit.

11. Nét even anders, maar zeker een van de leuke kleine kerstcadeautjes

Wie wil die lekkere geurtjes nu niet ontvangen? En zo ‘kant en klaar’ met plankje en dergelijk erbij ziet het er ook gelijk heel leuk uit. Leuk om te geven en zeker ook leuk om te krijgen.

We vonden deze leuke kleine kerstcadeautjes hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven