Leuke onesies voor het hele gezin; omdat matchen gewoon leuk is zo nu en dan!

Hoe vaak komt het voor dat jullie met het hele gezin ’s avonds lekker thuis zijn? Hoe meer gezinsleden, hoe voller de agenda’s tegenwoordig, niet? En dan ben je blij als er eens een avondje he-le-maal niks op het programma staat. Niets lekkerder dan op dat moment in je leuke onesies samen op de bank te ploffen en een heerlijke familiefilm te kijken, of een spelletje te doen. Of gewoon lekker kletsen. Comfortabele kleding geeft dan net dat beetje extra.

Onze onesies, hoor ik je denken? Misschien heeft je dochter er toevallig al eentje, en jij wellicht ook. Maar ook voor jongens en heren zijn er hele toffe, leuke en stoere onesies te verkrijgen! En als ze die eenmaal aan gehad hebben, zijn ook zij vast om! En mocht jij denken dat onesie alleen maar geschikt zijn voor de winter? Niets is minder waar… katoenen onesies zorgen ervoor dat ook andere seizoenen het dragen van een leuke onesie een optie is.

leuke onesies

Lekker chillen in je leuke onesies

Lang geleden waren baby’tjes eigenlijk de enigen die met goed fatsoen een onesie konden dragen. Alleen noemen we het bij hen een rompertje. Maar die tijd is voorbij, gelukkig!

Heb jij al een leuke onesie in de kast hangen? Voor de momenten waarop je even níet fashionable voor de dag hoeft te komen? Heerlijk, aan het einde van de dag je hakken én beha uit en lekker je huispak aan. Ik hou ervan! Onesies zijn er genoeg, en leuke ook! Als je het mij vraagt bestaat er geen comfortabeler kledingstuk. Ik wacht met smart op de dag dat de onesie ook op de werkvloer een fashion trend wordt 😉 . Maar tot die tijd draag ik ze lekker thuis, op de bank. Ben jij nog op zoek naar leuke onesies? Sofa Killer heeft heerlijke exemplaren, voor het hele gezin. En omdat ze van katoen zijn, zijn ze ook met warmer weer nog prima te dragen.

sofa killer onesies, leuke

Comfortabel chillen voor het hele gezin

Het zou zomaar kunnen dat die stoere vent van je het niet zo ziet zitten, chillen in een onesie. Maar wacht maar tot de heren het uitgeprobeerd hebben. Ik denk dat zoonlief hier dan toch ineens interesse heeft, hij loopt nu ook het liefst in zijn jogging. Hartstikke lekker zitten ze, en met de leuke onesies van Sofa Killer hoef je je voor je outfit zeker niet te schamen. Ik vind het eigenlijk wel wat voor in ons nieuwe huis. Kan ik ze cadeau doen aan man en zoon. Lekker om zo aan te schieten voor de luie weekenden, maar ook om de dieren te voeren 😉 .

De katoenen onesies van Sofa Killer zijn van hoogwaardige kwaliteit en zitten als gegoten. Er zijn 4 verschillende designs verkrijgbaar, die allemaal uniseks zijn: navy, sunny, stripe en het kleurige LTU. Welke vind jij het leukste?

Family Time, iedereen in leuke onesies!

De leuke onesies zijn er zowel voor kinderen als voor volwassenen. Je kan lekker mixen en matchen, of juist allemaal in dezelfde onesie op de bank ploffen. Of ga toch aan tafel zitten, en pak er een leuk spelletje bij! Als dat geen gezellige family night wordt weten wij het ook niet meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven