Leuke romantische films en series kijken? I love it!

Ik kan er intens van genieten, heerlijk romantische films kijken onder een dekentje op de bank. Het dekentje suggereert al dat ik hier in de herfst en winter meer tijd voor vrij maak dan op andere momenten en logisch ook, want bij lekker weer ben ik meer buiten te vinden. Maar zodra het kouder wordt buiten is mijn ultieme avondbesteding toch wel het kijken van leuke romantische films of series waar ik lekker bij weg kan zwijmelen.

Zwijmelen bij leuke romantische films en of series

Terwijl ik dit schrijf denk ik al aan het feit dat ik vanavond liefst met een wijntje op de bank kruip om mezelf te nestelen voor een romantische film of een leuke serie. Maar ik moet eerst gaan kickboksen. Daarna zoek ik een film uit waar je kriebels van in je buik krijgt of een krop in je keel. Herken je dat gevoel? Meestal kijk ik dit soort films alleen, of samen met mijn meisje die dit tegenwoordig ook heerlijk vindt. Vanavond ligt zij echter al in bed.

Mijn standaard opmerking “oh, ik krijg kriebel in mijn neus” zegt bij ons in huis genoeg. Het betekent dat ik op het punt sta om in janken uit te barsten 😉 . Tja, dat doen romantische films met me. Het is al meer dan eens voorgekomen dat Lotte en ik samen zitten te huilen op de bank als een film lief of zielig is. En ik ben vast niet de enige, wel?

kerstfilms in overvloed bij Withlove

Kerstfilm in overvloed

Speciaal voor deze periode wil ik je natuurlijk ook nog even melden dat er kerstfilms in overvloed zijn via Withlove.tv. Dat betekent dus niet alleen zwijmelen met romantische films, maar ook heerlijk samen leuke kerstfilms bekijken om helemaal in de stemming te komen. Ze hebben het grootste aanbod aan kerstfilms (wél 70!) dus je kan er zo een guilty pleasure maand van maken.

Op de bank met streamingdienst Withlove.tv

Afijn, je snapt na bovenstaande vast wel dat wij dan ook fan zijn van Withlove.tv, de streamingdienst voor de mooiste romantische films en dito leuke series. Het Romcom kanaal van dit moment. Manlief moet soms even overgehaald worden, maar die kan op zijn tijd ook wel genieten van romantische films of series. Ik denk overigens wel dat Withlove.tv vooral vrouwelijke fans heeft! Of is bij jullie de man des huizes juist wel altijd te porren voor romantische tv?

Het is te hopen, want als je meedoet aan onze winactie kan je straks misschien wel een jaar lang gratis genieten van leuke romantische films en series! Maar daarover later meer. Wat kan je precies verwachten van een abonnement bij Withlove.tv?

withlove streamingdienst

Romantische films en series streamen

Withlove.tv is een streamingdienst waarmee je op elk apparaat romantische series en/of leuke films kan kijken. Eigenlijk een soort Netflix, maar dan met films en series om lekker bij te zwijmelen! Waar en wanneer je maar wilt. Of manlief nou thuis is of niet… Je kan de films en series van WithLove bekijken op je laptop, mobiel of tablet. Stream via Chromecast of Apple Airplay naar je tv, of download de WithLove app voor iOS of Android.

Je kan kiezen voor een maandabonnement (€5,95), een halfjaarabonnement (€ 29,95) of een jaarabonnement (€59,95). Eerst uitproberen mag ook: je kan de dienst de eerste 14 dagen gratis gebruiken. Wil je je abonnement uiteindelijk toch weer opzeggen, dan kan dat wanneer je wilt.

Een jaarabonnement bij Withlove.tv winnen?

Wij mogen daarnaast 3 liefhebbers gelukkig maken met een jaar lang gratis gebruik maken van deze streamingdienst om leuke romantische films en series te kijken! Wil jij kans maken? Laat dan in een reactie weten wat jouw favoriete romantische film of serie is, hebben wij ook meteen weer wat leuke inspiratie… En wie weet zit je straks een jaar lang te snotteren en te zwijmelen!

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben van ons bericht ontvangen.

7 gedachten over “Leuke romantische films en series kijken? I love it!”

    1. Gefeliciteerd Clau, jij bent een van de gelukkige winnaars geworden! Stuur even een mailtje naar info@mamsatwork en dan zorgen wij dat je binnenkort van je abonnement kan gaan genieten!

  1. Alles is liefde is mijn favoriete romantische film. Ik zou heel blij zijn met een jaar lang films te mogen kijken. Want ik kan wel wat afleiding gebruiken doordat mijn vader plotseling is overleden in okt j.l.

    1. Gefeliciteerd Claudia, jij bent een van de gelukkige winnaars geworden! Stuur even een mailtje naar info@mamsatwork en dan zorgen wij dat je binnenkort van je abonnement kan gaan genieten. Heel veel sterkte met het verlies van je vader!

  2. Ik ben gek op romcoms! Ik ga regelmatig samen met mijn zus naar Ladies Nights met heerlijke zwijmelfilms. Nu het kouder wordt lijkt het me heerlijk om lekker met een kleedje op de bank te kijken! Even tijd voor mijzelf ?

    1. Gefeliciteerd Petra, jij bent een van de gelukkige winnaars geworden! Stuur even een mailtje naar info@mamsatwork en dan zorgen wij dat je binnenkort van je abonnement kan gaan genieten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven