Leuke Vaderdag cadeaus die de stoerste papa’s week maken, 9 tips!

We hebben er al een paar blogs aan gewijd, maar nog steeds zitten we boordevol inspiratie en leuke tips voor je, dus heb je nog niets geschikts kunnen vinden voor vaderdag? Check gauw verder! Zelf ben ik echt een daddy’s girl, en dan kan je deze dag natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het enige probleem is dat ik de fase van tekeningen maken al lang ontgroeid ben (en kids heb ik nog niet, anders zou ik die wel met een stapel stiften achter een blanco vel papier parkeren). Hoogste tijd dus om op zoek te gaan naar leuke Vaderdag cadeaus die mijn vader net zo ontroeren als mijn huisgemaakte kunstwerken dat vroeger deden…. en ik heb er een aantal gevonden!

Niet zo creatief? Zo geef je toch ontroerend leuke Vaderdag cadeaus!

leuke vaderdag cadeaus

Bij Muller Wenskaarten koop je de leukste en persoonlijkste ansichtkaarten. Voor Vaderdag hebben ze een speciale selectie gemaakt, dus als je nog op zoek bent naar leuke Vaderdag cadeaus maar geen zin (of creatief talent) hebt kan je hier gewoon een klein kunstwerkje uitzoeken. Of ga voor een leuke spreuk, zoals “Dad the Boss – When mums not around”. Daar krijgt je vader ongetwijfeld vochtige ogen van (laten we wel hopen dat dat van ontroering is 😉 ).

leuke vaderdag cadeaus, tip Olli boek

Zit papa (en dus de rest van het gezin) nog in de voorleesfase, dan maak je hem ongetwijfeld blij met dit boek over Olli van Personal Gifts. Zelfs als er een Champions League wedstrijd op televisie komt is voorlezen uit dit boekje voor papa echt geen straf (tenminste, daar gaan we van uit). Het boek gaat dus eigenlijk over olifant Olli, maar je maakt het super persoonlijk door jullie namen en foto’s toe te voegen. Omdat het echt een groot boek is heb je meteen een blikvanger te pakken. En er is natuurlijk sprake van een win-win-win situatie, want ook de kids zullen erg blij zijn met dit boek, en terwijl papa voorleest kan mama lekker in bad.

leuk vaderdag cadeaus manchetknopen

Wil je je papa door middel van leuke Vaderdag cadeaus een extra portie stijl bezorgen, dan is dit misschien een goed idee voor je. We schreven al eerder over manchetknopen, die van iedere papa spontaan een soort James Bond maken (in combinatie met het juiste pak in ieder geval 😉 ). Deze manchetknopen van Kaya sieraden maak je daarnaast ook nog eens heel gemakkelijk super persoonlijk door er de initialen van je vader in te laten graveren. Je kan er tot maximaal drie letters op laten zetten. De manchetknopen worden geleverd in een fluwelen sieradenzakje, dus als je echt geen zin hebt om voor deze Vaderdag de handen uit de mouwen te steken hoef je ze niet eens meer in te pakken!

leuke vaderdag ketting cadeaus

Hebben jullie een stoere papa, dan is deze ketting met persoonlijke tekst misschien wel wat voor hem. Je kan natuurlijk kiezen voor papa’s naam maar ook voor een uitgebreidere boodschap gaan. Als je voor meer tekst kiest, wordt alleen het lettertype wat kleiner. Aan de metalen ball-chain ketting hangt het tekstlabel van metaal en leer. De labels zijn beschikbaar in de kleuren zwart, grijs, bruin of cognac. Voor een gegarandeerd stoere-soldaten-look voor ieder vader!

leuke vaderdag cadeaus, tip bieropener

Iets minder persoonlijk, maar een cadeautje dat zéker bij iedere vader in de smaak zal vallen is deze bieropener die je kan vinden op datverzinjeniet.nl. Inderdaad een product dat ik dolgraag zelf verzonnen had. Hoewel mannen een bieropener altijd wel zullen waarderen valt deze namelijk ook bij ons dames in de smaak. Heb jij er ook zo’n hekel aan om na een gezellige barbecue of een avondje doorzakken overal bierdopjes te vinden? Daar ben je nu voorgoed van af – je hoeft alleen nog deze opener cadeau te doen met Vaderdag 🙂 . In de opener zit een supersterke magneet, waardoor je hem aan je koelkast kan hangen én de bierdopjes er na het openen van je flesje op blijven plakken. Daar mag op geproost worden!

leuke vaderdag cadeaus groot wijnglas

Is papa toch meer een wijndrinker dan is dit cadeautje een absolute musthave (om heel eerlijk te zijn heb ik er meteen een voor mezelf aangeschaft). Met dit cadeau zal het op Vaderdag ongetwijfeld bij één glaasje blijven, maar er zal des te meer gelachen worden. Op het glas (of de fles, hoe je het ook wil noemen) prijkt de tekst: “Finally! A wine glass that fits my needs”. En met een inhoud van 600 milliliter mogen we toch hopen dat dat ook voor je wijn drinkende papa geldt!

leuke vaderdag cadeaus mok

Houdt je vader nou niet echt van wijn maar wel van leuke Vaderdag cadeaus en beschikt hij wel over een gezonde dosis humor, dan kan ie ongetwijfeld van dit cadeautje genieten – zeker als het ’s morgens tijd is voor een goeie bak koffie. Ongetwijfeld is jullie vader ook al voor heel wat karretjes gespannen (of achter het stuur van de auto gezet), en deze liefste papa mok steekt daar een beetje de draak mee. Want dat heeft vast en zeker ook het nodige ‘gemok’ vanuit papa teweeg gebracht! Tijd om die arme man eindelijk eens te laten weten dat die nachtelijke ritjes en zijn ‘wijze woorden’ toch heus wel gewaardeerd worden 😉 .

metalen vogel als leuk vaderdag cadeau

En last but not least hebben we een leuk vaderdag cadeau gespot voor de natuurliefhebbers onder ons. Tweet jouw vader er altijd vrolijk op los omdat hij zo van vogeltjes houdt? Dan maak je hem vast blij met een Metalbird! De Metalbirds zijn in veel verschillende vogelsoorten te verkrijgen, van merel tot ekster en van roodborstje tot specht (onze favoriet). De vogel kan zo de boom in (en je vader ook even), het enige wat je nodig hebt is een trapje en een hamer. Je vindt deze prachtige exemplaren bij -hoe kan het ook anders- Metalbird.

leuke vaderdag cadeaus, eerste ulp boek

Is dit een van de eerste vaderdagen voor papa, of misschien de eerste ‘vaderdag’ voor een papa to be? Dan komt dit boek als geroepen. Eerste hulp bij vaderschap! Kijk, papa worden is één, maar papa-zijn… Jij kan dan wel denken dat de eerste jaren in het leven van een kindje de mama het belangrijkste is, maar niets is minder waar. Jij bent als paps van het begin af aan een belangrijke figuur in het leven van je kind! Wie moet er anders de gekste spelletjes doen en die rare gezichten trekken? Een vrolijke opsomming van alles waarom papa’s hard nodig zijn vind je in dit kleurrijke boek bij Ik Ben Zo Mooi – over leuke vaderdag cadeaus gesproken!

Ook al kan ik me niet voorstellen dat je hier nog niet voldoende inspiratie hebt opgedaan… zoals gezegd hebben we al meer ideeën gegeven voor Vaderdag, dus kijk gerust nog even verder!

 

 

 

 

1 gedachte over “Leuke Vaderdag cadeaus die de stoerste papa’s week maken, 9 tips!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven