Schoenkadootjes onder de € 10,00 die ook écht leuk zijn!

De leukste schoenkadootjes zijn natuurlijk de kadootjes die niet zo heel duur zijn. Het heten niet voor niets schoenkadootjes toch? Tijdens ons onderzoek naar het schoen zetten met Sinterklaas waren jullie overduidelijk. De schoenkadootjes moeten onder de € 10,00 liggen. Sterker nog… liefst nog onder de € 5,00. En dan moet het eigenlijk ook geen meuk zijn. Want meuk is er al genoeg en dat eindigt toch binnen no-time in de prullenbak. Of kapot onder je voet omdat het ergens rondslingert 😉 .

Nee, we zoeken schoenkadootjes die betaalbaar zijn, leuk om te geven én leuk om te krijgen. En dat is nog best een kunst. Ik heb wat zoekacties verricht die je hopelijk inspiratie geven. Of waar je zelfs bij denkt… ja! Die moet hier door de schoorsteen vallen. Heb je nog aanvullingen in deze lijst? Geef ze gerust door, daar zijn we allemaal mee geholpen!

leukste schoenkadootjes

Schoenkadootjes onder de € 10,00

We hebben de schoenkadootjes onderverdeeld in wat technischere kadootjes en ‘de rest’ en bijten het spits af met wat electra-geneuzel en technical stuff. Simpel misschien, maar leuk én leerzaam tegelijk!

schoenkadootjes

1. Ventilator bouwset met licht

Met dit technische bouwpakketje verken je de wereld van licht en techniek op een eenvoudige manier. Leuk voor kindjes van 4 tot 10 jaar en bijzonder ‘anders dan anders’ om in je schoen aan te treffen toch?

Dit bouwsetje kost € 4,99

schoenkadootjes

2. Zelf te bouwen kraanwagen

Deze kraanwagen bestaat uit maar liefst 125 onderdelen. Niet geschikt voor de hele kleintjes die hun schoentje hebben gezet dus. Maar wel héél leuk voor de iets oudere kids.

Deze kraanwagen set kost € 4,99

leukste schoencadeautjes

3. Schattige oorbelletjes

Bij Kaya sieraden vind je de schattigste oorbelletjes ever, van zilver uiteraard. De flamingo’s en de unicorn zijn hier favoriet. Steker nog… ik zou die flamingo bijna zelf nog willen dragen <3 . Ik vind zelf de veertjes en de wings ook fantastisch trouwens! En ze passen nog precies in het budget!

De zilveren kinderoorbelletjes kosten € 9,95

4. Raketauto

Een doos met 74 staafjes en koppelstukken waar je verschillende creaties mee kan maken. Waaronder deze raketauto uiteraard! Is toch een leuk schoenkadootje, vind je niet?

Je koopt deze raketauto voor € 7,99

5. Hatchimals CollEGGtibles

Met de Hatchimals CollEGGtibles maak je ieder kind gelukkig volgens mij. Deze schattige collectables zijn niet te weerstaan.

Je koopt ze gewoon online en ze kosten € 3,99

schoenkadootjes

6. Een Octopus spelletje van hout

Met de dobbelsteen gooien en als je je kleur gooit dan mag je een kraal aan de poot rijgen. Wie het eerst de poot vol heeft met de juiste kleur kralen heeft gewonnen. Simpel, maar doeltreffend. En daarnaast leerzaam om kleuren te oefenen en te tellen. En niet duur 😉 .

De octopus kost € 3,99

7. Nepdrol

Deze nepdrol is niet alleen hilarisch voor de kinderen om mee te spelen, maar ook hilarisch om in de schoen te stoppen (en dan niet inpakken natuurlijk!). Je hebt samen de grootste lol met dit schoenkadootje.

De nepdrol kost € 1,00

schoenkadootjes

8. Theeserviesje schilderen

Voor de crea bea’s, een mooi theeserviesje wat je helemaal zelf kan schilderen.

Dit theeserviesje kost € 4,99

9. Paw Patrol chocolade ei

Uiteindelijk hoort er bij de schoenkadootjes ook zo nu en dan wat lekkers. Dit Paw Patrol eitje is dan voor de echte liefhebbers natuurlijk wel een geslaagde variant van het surprise ei!

Paw Patrol ei kost € 1,00

10. Lipglossuiltje

Voor de meisje meisjes is dit schattige lipgloss uiltje ook een ultiem kadootje voor in de schoen. Alleen al om naar te kijken ie ie fantastisch toch? Alhoewel je voor het gebruik misschien beter een veilige lippenbalsem kunt kiezen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven