Licener; 100% natuurlijk luizen bestrijden. En het werkt!

Iedereen mag dan helemaal weg zijn van de Luizenmoeder, maar als je als moeder écht met luizen geconfronteerd wordt, dan is dat toch weer wat minder tof. Zeker als je weet hoeveel werk ermee gemoeid gaat om die krengen uit te roeien. Ik heb nu echter een product geprobeerd, Licener, waar ik helemaal blij mee ben. Ik vertel je er dan ook graag wat meer over.

Licener, 100% natuurlijk luizen bestrijden

Zoals gezegd, het is een hele klus dat luizen bestrijden. Maar met Licener wordt de ellende toch een tikkeltje verzacht.

licener, luizen bestrijden

Om te beginnen vind ik het een heel prettig idee dat Licener 100 % natuurlijk is. Niemand zit tegenwoordig toch nog te wachten op chemische rotzooi. Alleen voor je gevoel kom je er soms niet onderuit. Zeker als het gaat om luizen bestrijden, want je kan soms met je handen in je haren zitten als je weer eens een product hebt geprobeerd wat niet werkt.

Hoe het niet meer hoeft als je luizen wilt bestrijden

Om maar een klein voorbeeld te noemen… onlangs zijn er hier in huis weer luizen geconstateerd. Om de luizen te bestrijden had ik eerst een niet nader te noemen ander merk geprobeerd (geen Licener dus). De ellende is dat de haren er zo vet van worden dan je maar na blijft wassen met een gewone shampoo om de volgende dag niet met een enorm vet hoofd op te staan. Daarnaast is het ook nog eens zo dat dit goedje na een dag of 7 weer opnieuw gebruikt moet worden. Omdat niet alle neten dood zijn. Weer vet haar en tig keer nawassen dus. En… kammen, kammen, kammen. Afijn, met een dochter met lang krullend haar snap je wel dat dat echt een crime is.

Buiten het bovenstaande is het ook nog eens rommel op je hoofd en daar wil niemand zijn of haar kind aan blootstellen toch? Er wordt niet voor niets op de flesjes gewaarschuwd voor het gebruik bij open vuur. Ieeeww.

Luizen bestrijden met Licener

Vandaar ook dat ik zo blij was met dit voor ons nieuwe product om luizen te bestrijden. Ik zeg specifiek voor ons omdat Licener in bijvoorbeeld Duitsland (en nog veel meer andere landen) marktleider is als het gaat om het behandelen van luizen. Licener bevat geen giftige of brandbare stoffen. De shampoo is gebaseerd op het natuurlijke Neem-extract van de Neemboom welke 100% natuurlijk, maar vooral ook werkzaam is in de bestrijding tegen luizen.

Naast dat het fijner voor hoofd en huid is en minder fijn voor de luizen is het ook nog eens prima voor je portemonnee. Een flesje Licener is goedkoper dan veel andere producten waar je luizen mee bestrijdt.

Ze hebben trouwens ook een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je uiteindelijk toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Hoe werkt Licener?

Ik geef je even een korte uitleg over hoe Licener werkt, dan kan je zelf bepalen of het iets voor jullie is om te proberen.

Je brengt Licener aan op je droge haar en laat het middel 10 minuten intrekken. Omdat Licener een product is op basis van water en niet op basis van olie is het niet vettig in het gebruik en kan je het na 10 minuten dus eenvoudig uitspoelen. Je hoeft het niet nogmaals te wassen. Daarnaast geeft Licener een 100% werking, het doodt alle luizen én neten. Hoe fijn is dat? Je hoeft de haren niet meer uit te kammen (ook een hele opluchting hier) én je hoeft het maar eenmalig te gebruiken. Herhaling is niet nodig omdat je na één behandeling alle luizen hebt bestreden.

Je snapt wel dat we hier in huis erg blij zijn met dit product. Niet alleen ik, maar ook Lotte! Ik ben benieuwd of dat jij Licener kent? En zo niet… wat doe jij dan als er een luizendrama in huis is?

Zelf ook Licener proberen? Hier vind je meer informatie (en nog veel meer reviews) over het bestrijden van luizen met dit product en kan je het bestellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven