Lidl kinderkamer accessoires, wat een leuk spul zeg!

De Lidl krijgt (gezins)uitbreiding in de vorm van Lidl kinderkamer accessoires. Denk jij dat je bij de Lidl alleen maar voor de ‘gewone’ boodschappen terecht kan, dan heb je het hartstikke mis. Maar dat ze ook kinderkamer accessoires bij de Lidl zouden gaan verkopen, dat had ik zelf ook niet verwacht. En ze zijn nog leuk ook!

Je vindt deze collectie vanaf 21 februari bij de Lidl online

Lidl kinderkamer accessoires

Zoek jij nog wat leuke opfrissers voor de kinderkamer? Dan zit je met de accessoires van de Lidl helemaal gebakken. Onderstaande kinderkamer accessoires heeft de Lidl aan haar assortiment toegevoegd en daar zijn wij niet rouwig om.

Lidl tipitent

1. Tipi tent van de Lidl

De tipi tent van de Lidl heeft de maat 110x162x110 cm. Deze super leuke tent kan je gebruiken als speeltent in de kinderkamer, maar eigenlijk staat hij ook fantastisch in de woonkamer, vind je niet? Hij kost € 29,99.

Lidl vloerkleed kinderkamer

Tip: Andere leuke kinderkamer ideeën vind je hier

2. Vloerkleden van de Lidl

Een leuk vloerkleed is nooit weg, zo simpel is het. Combineer het met een paar opbergmanden in de kinderkamer en het is al gezellig. Dit vloerkleed is in 3 varianten beschikbaar en eerlijk is eerlijk… ik zou ze alledrie aanschaffen. Ze kosten bijna niets en zo kan je toch leuk afwisselen zo nu en dan. Of je legt het ene kleed in de kinderkamer en een ander bij de tipi tent in de woonkamer. Je kan alle Lidl kinderkamer accessoires goed met elkaar combineren. Je betaalt € 8,99 per vloerkleed en ze zijn 90×130 centimeter groot. Welke variant vind jij het leukste?

Lidl kinderkamer accessoires

3. Werktafel met zitbankje

Ook deze tafel met zitbaknje misstaat niet in je woonkamer als je dat zou willen. Eigenlijk heel leuk als je kind zo een eigen hoekje in de woonkamer heeft om aan te kleuren. Zo zi hij er toch bij. Maar wil je de Lidl kinderkamer accessoires gebruiken waar ze voor bedoeld zijn, dan is dat uiteraard jouw eigen keus. Just saying.

De werktafel is 94x66x60 centimeter en heeft verstelbare poten. Handig als je kind groeit als kool. Deze werktafel heeft een papierenrol met houder om op te tekenen (ideaal) en gleuven voor pennen en stiften en dergelijke.

Het zitbankje van deze kinderkamer accessoires van de Lidl is 55x44x34 centimeter en daarvan is de zithoogte ook weer verstelbaar.

Je vindt deze collectie vanaf 21 februari bij de Lidl online  en sommige items zijn ook in de winkels verkrijgbaar vanaf 28 februari

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven