Lief Leuk en Eigen: ontwerp je lieve, eigen geboortekaartje online

De geboorte van een kindje is altijd een mijlpaal. Dat moet gevierd worden! En natuurlijk verdient de komst van jullie kindje een bijzondere aankondiging. Bij webshop Lief Leuk en Eigen kan je je eigen geboortekaartje ontwerpen. Daar hoef je geen opleiding design voor gehad te hebben… Het is heel gemakkelijk. En levert meteen vast de nodige voorpret op 😉 .

De enige vraag die je je nog moet stellen is welke naam er nou eigenlijk op dat kaartje moet komen 😉 . Zijn jullie er al uit? Dan kan je aan de slag! Bij Lief Leuk en Eigen vind je meer dan genoeg inspiratie. Een geboortekaartje ontwerpen was nog nooit zo makkelijk. En lief leuk en eigen natuurlijk 😉 .

Lees ook: 8 Zaken die je moet regelen na een geboorte – ’n handige checklist

A special announcement

Een van de bijzondere momenten tijdens je zwangerschap is het uitzoeken van een geboortekaartje. Dit is een leuke maar ook wel moeilijke klus want je wil natuurlijk het perfecte kaartje voor je kindje hebben dat helemaal in jullie stijl is. Als je op internet kijkt merk je dat er is ontzettend veel keuze is en dat je door de bomen bijna het bos niet meer ziet.

Bij Lief Leuk & Eigen begrijpen ze dat. Daarom is hun uitgebreide collectie geboortekaartjes uniek én exclusief gemaakt voor Lief Leuk & Eigen. Hun kaartjes zijn vormgegeven in verschillende stijlen en van verschillende illustratoren waardoor de kans van slagen hier wel heel groot is.

Lief Leuk en Eigen

De keuze is reuze! Er zijn een heleboel verschillende stijlen om uit te kiezen als je bij deze webshop een geboortekaartje gaat ontwerpen. Zit jouw geboortekaartje er net niet tussen maar spreekt de stijl je wel aan? Dan kan je een bestaand geboortekaartje laten aanpassen of een geheel ontwerp op maat laten maken. Bijvoorbeeld van een leuk schilderij van Jeanette!

Naast de populaire vierkante geboortekaart, kan je bij Lief Leuk & Eigen ook bijzondere formaten geboortekaartjes vinden. Zoals de leuke drieluik-kaartjes en de theaterkaart!

De site is duidelijk en overzichtelijk en je kan direct je eigen geboortekaartje maken. Het is aan te raden om eerst een proefkaartje te bestellen van de door jullie gemaakte kaart. Dan kan je thuis goed de kleuren en de papierkwaliteit beoordelen. Het eerste proefkaartje is bij Lief Leuk & Eigen helemaal gratis , wat mooi meegenomen is! Veel ontwerp plezier 😉 .

Lees ook: Hema babyspullen; kwaliteit, hip design en nog betaalbaar ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven