Ben jij op zoek naar de liefde? Vandaag is dè dag!

Vandaag is dè dag dat je je open kan stellen voor de liefde, voor zover je die nog niet gevonden hebt. 3 Januari gaat dit jaar waarschijnlijk de boeken in als de drukste dag op datingsites in 2016.

liefde

Daten en liefde

Met stip op 1 bij de goede voornemens van de singles onder ons staat namelijk de liefde. Ieder jaar weer merken datingsites dat de eerste weken van Januari voor alleenstaanden in het teken staat van hun voornemen om dit jaar op zoek te gaan naar de liefde. Ruim 70% van de singles hoopt namelijk dit jaar zijn of haar nieuwe liefde te vinden en is dan ook van plan om daar echt naar op zoek te gaan. Het alleen zijn moet plaatsmaken voor samen zijn, geluk en delen. En de eerste zondag van Januari staat vooraan in de rij als het gaat om het bezoeken van sites waar singles gelijkgestemden vinden.

Als alleenstaande ouder is het ook niet meer zo makkelijk om een nieuwe relatie tegen het lijf te lopen vergeleken met de periode waarin je bijvoorbeeld volop erop uit ging om met vrienden ergens een drankje te doen. Veel alleenstaande ouders hebben de zorg voor kleinere kinderen waardoor ze niet zo eenvoudig in staat zijn om ieder weekend de kroeg in te duiken of door de weeks ’s avonds te sporten. Dat zijn bij uitstek de situaties waar je een nieuwe liefde tegen het lijf kan lopen.

Datingsites bieden tegenwoordig dan ook een mooie uitkomst om van huis uit toch contact te kunnen leggen met een eventuele toekomstige partner. Toch zijn er ook nog veel alleenstaanden die een bepaalde gêne voelen bij het bezoeken van zo’n site.

Wat zou jij doen als je alleen was en op zoek bent? Zou je de stap wagen op een datingsite, of zou je liever op een andere manier proberen de liefde tegen het lijf te lopen. En hoe dan?

4 gedachten over “Ben jij op zoek naar de liefde? Vandaag is dè dag!”

    1. Joyce van de Pas
      Joyce van de Pas

      Ja natuurlijk, het maken van single reizen is ook een goede manier om een partner te vinden, #gelijkgestemd. Thanks Melissa!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven