LifeFactory fles van glas: je drankje onderweg duurzamer maken

We weten allemaal intussen hoe belangrijk het is om water te drinken. Doe jij dat genoeg? Zorg ervoor dat je altijd een flesje bij je hebt, dan zal je zien dat je meer drinkt! Een flesje water mee voor onderweg, naar de sportschool of voor thuis achter de computer? De nieuwe waterflessen van Lifefactory in vrolijke kleurtjes zijn naast handig ook nog eens erg leuk om te zien! De ideale waterfles, bpa-vrij, lekdicht en milieuvriendelijk. Ik ben verliefd op de turquoise LifeFactory fles waar 470ml in kan.

LifeFactory fles van glas

Het fijne van glas is dat het geen nare smaakjes afgeeft zoals plastic bidons vaak wel doen. Glas is ook nog eens samen met rvs het meest veilige materiaal om je drinken in mee te nemen. Zonder weekmakers, bpa of andere nare stoffen. Om het glas  van de LifeFactory fles zit de siliconenhoes die de fles beschermt en zorgt dat je hem makkelijk vast kunt houden. Ook de doppen zijn natuurlijk, zoals je van Green Jump gewend bent, gemaakt van 100% veilig materiaal. In deze webshop vind je namelijk uitsluitend duurzame en natuurlijke producten.

De flessen zijn er in verschillende maten: baby flesjes, een glazen flesje 260 ml met afsluitdop die handig is voor kinderen om mee naar school te nemen of voor jezelf voor onderweg.  En de grotere flessen met een inhoud van 470 ml of zelfs 650 ml. Met de platte afsluitdop is de fles lekvrij mee te nemen waar je maar wilt! De andere doppen zoals de flipdop voor de grotere flessen zijn handig om uit te drinken maar niet lekdicht in je tas, wel ideaal als de fles recht op kan staan in bijvoorbeeld de auto of op je bureau. De flessen mogen trouwens met hoes zo in de vaatwasser, wel zo makkelijk! Geen excuus meer te bedenken waarom je niet genoeg water drinkt. Enne, er is dus ook meteen geen excuus meer om voor plastic flesjes te gaan.

Glazen flessen: ga jij ook voor duurzaam?

Al het plastic dat we wereldwijd verbruiken is ontzettend slecht voor het milieu. En het drinken uit de LifeFactory fles van glas is daarom niet alleen beter voor je eigen gezondheid. Nemen jullie nog dagelijks plastic flesjes mee? Dan kan je door voor een glazen fles te gaan je plastic consumptie verminderen. Dat is ook nog eens fijn voor Moeder Aarde. En dát is dan weer goed voor onze kinderen, die het straks ook nog gewoon met deze planeet moeten doen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven