Met Katja op de foto, het Vtech event en een ziekenhuisbezoek

Het is rennen en vliegen de afgelopen weken. Leuke en minder leuke dingen, veel events en gave afspraken tussendoor. Ik loop dus gigantisch achter met mijn up-to-dates maar praat jullie snel even bij over onder andere Katja Schuurman en haar initiatief Return to Sender, het ziekenhuisbezoek met mijn vader en het event bij Vtech.

Waar zal ik eens beginnen? De afgelopen weken hebben maar weinig structuur gehad. Sterker nog… de enige structuur die ik heb kunnen ontdekken dat was het feit dat de kids naar school moesten én dat ze moesten sporten. Verder was het een brei van activiteiten die aan elkaar geknoopt moesten worden. Nog niet eerder heb ik me zo schuldig gevoeld over het feit dat ik niet thuis was als mijn kids uit school kwamen. Geloof ik. En ik ben daar niet echt heel moeilijk in, in mijn kinderen alleen thuis laten. Maar als het een paar dagen achter elkaar gebeurd dan begint er toch iets te knagen. Herkenbaar?

Amsterdam

Je zou bijna denken dat ik deze stad onderhand op mijn duimpje ken, maar niets is minder waar 😉 . Het blijft bijzonder dat bijna alle events waar ik naartoe ga in Amsterdam te vinden zijn, maar allemaal op een andere plek dan waar ik eerder ooit geweest ben!

harbour club amsterdam

Vtech event in de Harbour Club

Alleen deze keer niet. Het event van Vtech waar ik voor uitgenodigd ben vind plaats in de Harbour Club in deze stad. Een prachtlokatie vind ik zelf -aan het water- alleen het parkeren doe je in de bagger. Plek genoeg, dat wel, want tja… wie wil er nu in de bagger staan 😉 . Raar eigenlijk want de Harbour Club zelf is een poep chique tent! Een keer eerder ben ik hier geweest toen mijn lieve kennis Melanie ging trouwen, maar dit keer ben ik daar voor de nieuwe collectie van Vtech en een lekkere lunch.

vtech event speelgoed

Erg leuk om weer even bij te kletsen met collegabloggers en om de achtergrond te horen van Vtech en de dependance hier in Nederland die het werk voor de Benelux verricht. Vtech zelf is namelijk een chinees bedrijf, wist je dat? De marketingafdeling hier heeft dus nogal wat werk te verrichten om dit leuke speelgoed in de Nederlandse markt te zetten. Van Toet Toet tot Zoef Zoef en van een Star wars horloge tot aan muzieksets. Ze hebben het allemaal.

Eerlijk gezegd was ik zelf nogal verbaasd over de hoeveelheid speelgoed die ze bij Vtech in de markt gezet hebben! Uiteraard is zo ongeveer de hele collectie bij Bol te koop 😉 .

vtech event lunch

Na de heerlijke lunch waarmee ik zoon nog even de ogen uitgestoken heb door een fotootje te appen van zijn lievelingsgerecht was het racen naar het volgende event…

Return to Sender met Katja Schuurman

Je hebt er waarschijnlijk al wel eens van gehoord, dit mooi initiatief van Katja Schuurman? Return to Sender was in het verleden exclusief te koop bij de Hema. Maar ook Return to Sender wordt wijzer en inmiddels hebben zij hun eigen webshop. Ze staan niet alleen voor eerlijke handel maar geloven in duurzame producten waarmee ze de economie in arme landen willen stimuleren.

Ik sta een beetje bleu om me heen te kijken tijdens dit event. Ik ken in het begin he-le-maal niemand. Behalve dan alle bn-ers die om me heen staan : razz: . Nou ja… kennen. Uiteindelijk komt collegablogger Esmée gelukkig ook binnen. De glazen wijn schieten over de bar terwijl ik manlief app met de tekst ‘hoe heet ie ook alweer? Die blonde knappe ex van Katja? Ik ben een sukkel als het gaat om bn-ers, haha. Weet zeker dat ik 98% ervan niet herken als ik ze op straat tegenkom.

return to sender poppetjes

Uiteindelijk is het zover dat de nieuwe collectie van Return to Sender getoond wordt en kunnen er foto’s geschoten worden. Prachtig spul en vooral de handgemaakte poppetjes die je onder je kussen kan leggen tegen enge dromen die vind ik fantastisch. Ze zijn overigens inmiddels uitverkocht volgens mij 😉 .

mama blog met Katja Schuurmans
Net zusjes toch 😛

Een mooie anekdote van deze dag hou ik nog even voor mezelf, die lees je zo snel mogelijk. Maar wat een tof wijf is die Katja! En ik geloof niet dat er ookmaar één foto is die ik gemaakt heb waar zíj niet goed opstaat. Echt fotogeniek, die dame.

Door naar Hummel

Ook Hummel Sneakers ga ik even bekijken. Samen met Esmée, dat is toch een tandje gezelliger! Een praatje met het pr bureau en een praatje met de man die sneakers pimpt. Moet je kijken wat een prachtige, unieke exemplaren je zo hebt!

lifestyle blog hummel sneakers

Ziekenhuis bezoek met pa en weekend Efteling

Na deze hectische dag waarop ik pas heel laat thuis ben sta ik de volgende dag alweer vroeg naast mijn bed om met mijn pa naar het ziekenhuis te gaan. Met zijn 86 jaar oud is het inmiddels de 3e keer dat er kanker geconstateerd is. Na genezen te zijn van longkanker en darmkanker hebben ze nu weer ‘iets’ gevonden onder in zijn longen. Een totaal andere plek dan de eerste keer.

Vier maanden geleden is dit al geconstateerd. Hij heeft destijds besloten om eerst maar eens af te wachten wat dit gezwel ‘doet’. Nu na vier maanden moet hij weer een dagje in het ziekenhuis vertoeven voor allerlei onderzoeken. Ik blijf een tijdje wachten totdat hij geïnstalleerd is voor de dag en ben blij dat ik mijn Bagoa tas bij me heb – met inhoud.

bagoa tas gadiva

Conclusie na alle onderzoeken op deze dag: het gezwel ‘doet’ maar weinig en is schijnbaar nauwelijks gegroeid. Hoeveel mazzel kan je hebben? Er gebeurt op het moment dus helemaal niets. Over zes maanden gaan ze weer opnieuw checken en tot die tijd proberen we onbezorgd van elkaar te genieten <3 .

Eftelingbezoek

Opgelucht vertrekken we voor een weekendje Loonsche Land in de Efteling waar ik onlangs al uitgebreid over schreef om uiteindelijk zondag avond laat uitgeput in bed te ploffen. De volgende week kan weer beginnen. Ook al neem ik me nog zo regelmatig voor om op zondagavond op tijd op bed te liggen… het wil lang niet altijd lukken!

sprookjesboom efteling

 

6 gedachten over “Met Katja op de foto, het Vtech event en een ziekenhuisbezoek”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven