Lifestyle webshop Ik Ben Zo Mooi

Een prachtige lifestyle webshop waar je van begint te watertanden. Dat is Ik Ben Zo Mooi. Ken je ze nog niet? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen, want je vindt er van alles waar wij hippe mama’s blij en hebberig van worden.

lifestyle_webshop

Jacolien en Danëlle zijn de trotse eigenaressen van deze lifestyle webshop en hebben een ongelooflijke ambitie op het gebied van hun webshop.

Jacolien is trotse mama van Liam (4) en Chloë (3). Daarnaast is ze een gedreven onderneemster met een passie voor de laatste trends en nieuwtjes in de baby- en kinderbranche. Dat is handig, als eigenaresse van een lifestyle webshop met zo’n uitgebreid assortiment 😉 .

Voor 2010 had ze een grafisch ontwerp bureau en van daaruit is de passie voor een eigen webshop ontstaan. Inmiddels werkt ze hier fulltime aan samen met haar zusje Daniëlle. Leuk als je zo met je familie kan samenwerken! Daniëlle is het aanspreekpunt voor alle klanten. Vriendelijk en enthousiast staat zij jou graag te woord. Verder werkt Ik Ben Zo Mooi samen met de leukste bloggers en hebben ze zoveel mogelijk binnen het bedrijf geautomatiseerd.

Ambitie lifestyle webshop Ik Ben Zo Mooi

Zoals gezegd is hun ambitie groot. Het doel is om van Ik Ben Zo Mooi een populaire lifestyle webshop voor alle hippe mama’s in Nederland en België te maken. Een combinatie van sterke bestaande merken en nieuwe te gekke merken. Hip, trendy en altijd op de hoogte van de laatste trends en leukste cadeautjes. Heb je eenmaal deze shop ontdekt? Dan weet je dat regelmatige terugkeer onvermijdelijk is. Lekker even neuzen naar iets voor jezelf, je kindje of als cadeautje voor een ander.

lifestyle webshop ik ben zo mooi

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven