LILLYDOO babyproducten, huidvriendelijk én met handige maandelijkse service

Als je een baby hebt dan wil je uiteraard ook graag dat alles rondom je baby goed geregeld is. Hij of zij verdient immers het beste, toch? Ga je op zoek naar een merk luiers dat bij jou en je baby past, check dan ook eens het merk LILLYDOO. LILLYDOO heeft overigens naast luiers ook nog andere babyproducten.

⇒ Meer informatie over LILLYDOO luiers, babydoekjes en luiermatjes vind je op hun website.

LILLYDOO luiers baby

LILLYDOO luiers en andere babyproducten

In veel babyproducten zitten -ook al willen we dat eigenlijk niet- toch ingrediënten die niet echt goed zijn voor de gezondheid. Zoals onnodige chemicaliën of parfum voor een specifiek geurtje. Dat het lekker ruikt is fijn, maar in principe zouden we bij baby’s niet direct moeten beginnen met het gebruik van ingrediënten die schadelijk zijn. Zeker omdat het niet nodig is.

Waarom LILLYDOO?

Dat is dan ook precies de reden waarom LILLYDOO babyproducten ontwikkelt die vrij zijn van deze onnodige stoffen. LILLYDOO gebruikt alleen maar huidvriendelijke ingrediënten voor de luiers, de babydoekjes en de luiermatjes. Ze zijn dan ook vrij van parfum, parabenen en PEG-emulgatoren.

De oprichters Sven Bauer en Gerald Kullack hebben samen met vroedvrouw en expert in babyverzorging Sissi Rasche huidverzorgingsproducten ontwikkelt die voldoen aan de norm waar hedendaagse ouders naar op zoek zijn. Goed voor de baby, zacht, comfortabel én goed voor het milieu.

LILLYDOO luiers

Meer huidvriendelijke en anti-allergeen producten vind je bij de Dr Leenarts producten.

LILLYDOO luiers

LILLYDOO luiers hebben een ideale pasvorm en een prima absorptievermogen, ze beschermen tegen lekken en houden de billetjes goed droog. Ze zijn verkrijgbaar in 9 stijlvolle designs.

Daarnaast zijn deze luiers OEKO-TEX® STANDAARD 100 gecertificeerd (wat je bijvoorbeeld ook bij organische kleding terug ziet). Ze dragen het “Cruelty free and vegan” logo van PETA, zijn dermatologische getest door Original Dermatest en hebben volgens
Allergy Certified een minimaal risico om huidallergieën te veroorzaken. Dat is uitstekend nieuws, vinden wij!

LILLYDOO babydoekjes

LILLYDOO babydoekjes

Naast de luiers uit het assortiment babyproducten hebben ze ook huidvriendelijke babydoekjes zonder allerlei onnodige toevoegingen. Ze zijn zelfs 100% biologisch afbreekbaar en bestaan voor 99% uit water. Typisch eigenlijk, dat heb ik me van komkommer ook wel eens laten vertellen 😉 .

Helemaal bjzonder… ze zijn scheurvrij. Wel zo fijn trouwens als je ze nodig hebt bij het verschonen van de zoveelste spuitluier!

LILLYDOO herbruikbare luiermatjes

Ook de luiermatjes van dit merk zijn OEKO-TEX® STANDAARD 100 gecertificeerd. Huidvriendelijk dus, met een leuk design én heel erg praktisch in het gebruik.

maandelijkse luierbox

Maandelijkse box LILLYDOO voorkomt sjouwen

Om het leven van ouders iets makkelijker te maken, biedt LILLYDOO een handige service aan waarbij ze maandelijkse box luiers aan huis leveren. Een flexibel en altijd opzegbaar luierabonnement zorgt ervoor dat de maten en het design van de luiers met de tablet vanaf de bank aangepast kunnen worden.

Daarnaast kan je het abonnement op elk moment pauzeren of stopzetten ém kan je ongeopende pakken te kleine luiers gratis omruilen voor een andere maat. Hoe handig is dat.

Daarnaast krijg je bij het afsluiten van een luierabonnement altijd 25% korting op alle producten in het abonnement en betaal je geen verzendkosten. Hierdoor bespaar je niet enkel tijd en energie, maar ook geld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven