limango; the quickest way to score or shop till you drop!

Limango, het klinkt als een lekkere cocktail of een hele smaakvolle fles wijn, vind je niet? Of je al van Limango gehoord hebt of niet, je zult zeker interesse hebben. Ook al is het geen lekkere cocktail of overheerlijke wijn, het is wel degelijk aan vrouwen besteed! Met het grote assortiment aan o.a. mode, schoenen, accessoires en speelgoed biedt limango alles wat een moeder en haar gezin nodig heeft. Zo kun je lekker shoppen vanuit huis zodat je meer tijd voor jou en je kinderen over hebt. Of voor het nuttigen van die lekkere cocktail 😉 .

limango

Acties van topmerken

Elke dag starten er nieuwe acties van topmerken voor zowel jou als ook voor de rest van je gezin. Of je nu een aanstaande mama bent of al kinderen hebt die naar school gaan, bij limango vindt elke mama wat zij zoekt.

Grote Nederlandse en internationale topmerken hebben inmiddels hun weg gevonden naar deze website en deze komen dan ook regelmatig terug in het aanbod. Woopwoop! Het aanbod omvat echter meer dan alleen deze grote Nederlandse en internationale topmerken. Het is juist erg leuk om ook de nieuwe of kleine merken te ontdekken bij het shoppen. De pareltjes die je anders misschien over zou slaan omdat je de website niet weet te vinden. Door de variatie in het aanbod en de korte cyclus waarbij steeds nieuwe artikelen toegevoegd worden blijft deze website boeien en inspireren.

limango, een snufje Duits

Opgericht in 2007 in het zuid-Duitse München is limango inmiddels Europa’s grootste online shop voor de gehele familie. De kans dat je ze dus al een keer voorbij hebt zien komen is redelijk aanwezig. Maar toch willen we je er nog even op wijzen voor het geval dat niet zo is. Sinds 2011 is limango namelijk ook in Nederland actief. Hun doel is om moeders iedere dag te verrassen met een bijzonder aanbod. En wat mij betreft slagen ze daar voluit in, want ik heb al meerdere keren met het hart in mijn keel een aanbod geopend in de hoop dat het nog niet uitverkocht was. Zo’n soort van rush-gevoel zeg maar. Hierbij staan de kwaliteit en goede prijzen (!) voorop.

limango favorieten

Mijn persoonlijke favorieten

Op dit moment heb ik een aantal persoonlijke favorieten. De porseleinen beker vind ik zelf helemaal geweldig. Past ook beregoed bij ons nieuwe kantoor vind ik, dus deze staan op mijn wishlist die ik binnenkort natuurlijk moet uitvoeren, want anders zijn de acties weer weg. Handig ook dat ze in de vaatwasser kunnen!

De ananas geeft me een zomers gevoel, wat in Nederland onmisbaar is om nog iets van de zomer te kunnen maken en met het laundry blikje hoop ik het wassen iets aangenamer te maken. De sneakers zijn mijn wannahave. Niet nodig, ik geef het toe. Maar sinds ik mijn witte sneakers heb ben ik niet meer te houden. Geef ik ook toe 😉 .

Even aanmelden voor het beste resultaat

Meld je dus aan bij limango als je op zoek bent naar grote Nederlandse of internationale topmerken, of juist de kleine vintage winkeltjes wilt vinden die je nergens anders tegenkomt! Je hoeft alleen maar je emailadres achter te laten en je wordt vanzelf geattendeerd op de mooiste aanbiedingen en nieuwe collecties! Uiteraard kan je ook zelf gewoon op hun website zoeken tussen de laatste acties die ze hebben, óf de acties die komen gaan. Hiermee voorkom je het rush-gevoel (eeuwig zonde 😉 ), maar kom je wel beslagen ten ijs!

Nieuw bij limango

Kon je voorheen bij limango al hele mooie aanbiedingen scoren, tegenwoordig hebben ze ook nog een outletstore, genaamd limango-outlet.nl. Korting op korting, hoe fijn is dat? Het verschil tussen de outlet store en de gewone limango website is dat je voor de outletstore niet aangemeld hoeft te zijn om te kunnen shoppen. Wellicht vind je dat fijner, dat kan natuurlijk, maar hou er ook rekening mee dat de hipste en beste aanbiedingen dan al voor je neus weggekaapt kunnen zijn. Dussss…..

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven