Linda Bosscher, Working mam van week 3

Hallo, ik ben Linda. 25 jaar, getrouwd, mama van een zoon van 18 maanden en sinds 29 december ook van een dochter. In het dagelijks leven werk ik in het onderwijs maar nu even een tijdje niet. Ik heb namelijk tot september verlof. Hoe ik dat doe? Na mijn zwangerschapsverlof heb ik ouderschapsverlof (betaald en onbetaald) opgenomen en zodoende heb ik de mogelijkheid om heel lang thuis te blijven en van mijn kindjes te genieten en voor ze te zorgen. Maar ik zit niet stil…

In het dagelijks leven ben ik dus mama, vrouw van en huisvrouw. Ik vind het heerlijk om thuis te zijn en het huishouden te doen. Daar heb ik absoluut geen hekel aan. Dat moet ook wel met een man die onregelmatig werkt. Veel zal toch op mijn schouders terecht komen, maar dat vind ik niet erg. In mijn vrije uurtjes kan ik mijzelf goed vermaken. Ik verveel mij nooit! Ik lees graag literaire thrillers, probeer regelmatig een poging te doen om te breien en ik heb een passie voor computers, gadgets en internet. Je zou mij gerust een ‘Wizzkid’ kunnen noemen. Mijn gadget-verzameling bestaat onder andere uit een iPhone, iPad, iPod en MacBook. Een echte Apple-lover. Ik ben graag altijd en overal online en maak veel gebruik van Social Media. Een heerlijke uitlaatklep en leuke manier om te netwerken en interessante mensen te ‘ontmoeten’.

Toen ik zwanger was van mijn eerste vond ik dat ik wat met mijn passie en liefde voor internet moest doen. Na lange tijd nadenken en brainstormen is de website Love2BeMama ontstaan. Wat fijn om mijn HTML kennis, mijn liefde voor ontwerpen, schrijven en internet in de praktijk te brengen.

Waarom een website zoals Love2BeMama? Zwanger van de eerste, geweldig! Maar wat verandert je leven en wat komt er veel bij kijken. Soms is het best pittig. Het is niet altijd Rozengeur en Maneschijn zoals velen doen voorkomen. Ik had behoefte aan een website waar moeders elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Een website met artikelen die ook de waarheid vertellen en niet alleen zoetsappige verhaaltjes. En waarom zet ik niet zelf zo’n website op? Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ik ben begonnen… Eerst alleen, maar Love2BeMama bestaat tegenwoordig uit een geweldige redactie. Sinds 1 februari 2010 zijn wij online en wij groeien met de dag! Per 1 oktober 2010 staan wij ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en nu loopt de website helemaal als een trein.

Ik vind het heerlijk om met de website bezig te zijn. Dit is echt mijn passie. Ik probeer zoveel mogelijk zelf te doen maar tegenwoordig heb ik een geweldige redactie waar ik elk moment op kan terugvallen. Achter de schermen wordt hard gewerkt om Love2BeMama tot een succes te maken. Zo organiseren wij eind maart de 3e unieke Ladies Night Online wat de afgelopen keer een groot succes was!

Omdat ik veel thuis ben is het mogelijk om deze website optimaal te onderhouden. Elke avond ben ik bezig met de website. Af en toe is dat best druk maar omdat het zo leuk is, is het meer een hobby. Ik kan het prima combineren met de kinderen en het huishouden. Overdag check ik ook vaak mijn mail, zet ik artikelen online en ben ik aanwezig op Twitter maar de meeste dingen gebeuren toch in de avonduren. Met een kleintje erbij is het wel weer even passen en meten om mijn tijd te verdelen maar dat gaat ons best goed af. Het is heerlijk om er weer zo’n hummeltje bij te hebben en sinds ik de draagdoeken heb ontdekt, is het mogelijk haar toch dichtbij mij te hebben en ondertussen te werken.

Ik geniet van alles wat ik doe!!! Wie weet kan ik in de toekomst wel fulltime werken aan Love2BeMama.

De exclusieve MamsatWork Doll mascotte van Docka komt naar je toe!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

1 gedachte over “Linda Bosscher, Working mam van week 3”

  1. Wat leuk dat je van je hobby je “werk” hebt kunnen maken! Het is altijd fijn om zo’n plezier in je werk te hebben. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven