De gemene deler van babybubbels, BH maten en een lingerie outlet

Niet lang geleden schreef ik een artikel over de Sylvie Meis bikini en babybubbels 😉 . Een vreemde combi, hoor ik je zo denken, maar niets is minder waar. Enfin, als je dat wilt lezen dan kan je straks hieronder zien waar je dat blog vindt. Waar het om gaat is dat ik toen ook schreef over de onbetaalbare Marlies Dekkers bikini die ik heb. Gaat al jaren mee, maar duur dat die was! Inmiddels heb ik een lingerie outlet gespot waar je alle toffe designers lingerie en badmode bij elkaar vindt. Handig! En goed betaalbaar. Hieronder verklap ik daar meer over, maar eerst eens even wat over lingerie en de maatvoering…

Je borsten veranderen, veranderen jouw BH’s ook?

Een goed passende BH is belangrijk, zo niet van levensbelang. Niets vervelender dan dat je een mooi strak jurkje aan hebt, met een niet goed passende BH eronder. Dan kom je zomaar ergens bij de hierboven beschreven babybubbels terecht, zelfs als je nog geen baby hebt! Maar wanneer past je BH nu eigenlijk goed? Dat is nog best een uitdaging heb ik ondervonden.

lingerie outlet

Bij een te grote BH flubbert en rimpelt het materiaal om je borsten heen. Niet mooi als je een strak jurkje aan hebt, dat begrijp je. En bij een te kleine BH krijg je van die extra ‘bultjes’ boven je BH rand waardoor het lijkt of je daar extra vet hebt zitten. Of uitpuilende borsten, zoals bij de foto hierboven. En ik kan het weten, want met tijden (lees: als ik het gevecht met de babybubbels weer aan ga), dan blijkt een strak jurkje of shirtje niet meer zo slim te zijn.

Op zich niet vreemd, want wist je dat je BH maat behoorlijk wat kan veranderen? Je bent nu eenmaal niet ieder seizoen in dezelfde vorm zeg maar. Ik hoef je niet uit te leggen dat je borsten veranderen als je in verwachting bent, of bevallen bent. Maar ook buiten die periode om ‘wisselen’ je borsten van maat. Als je bijvoorbeeld in de lente bedenkt dat je graag een bikiniproof body wilt creëren. Hou er dan rekening mee dat je BH’s niet meer mooi zullen zitten. Want naast dat je afvalt op de plekken waar je dat graag wilt, gaan je borsten zéker mee in de vetverbranding. Best handig als je dan een lingerie outlet weet te vinden om je lingerie sets weer aan te vullen met de juiste maat.

Goed passende BH van levensbelang

Een BH ‘doet’ veel voor je. Je voelt je als meisje of vrouw een stuk zekerder met een goed passende BH.  Draag je een te kleine BH, dan ziet dit er niet mooi uit. De vorm van je borsten speelt een rol bij het beoordelen of een BH maat goed voor je is of niet.

Online rekentools

Op internet zijn heel wat rekentools te vinden voor het berekenen van je BH maat. Ik heb er een aantal geprobeerd (even googlen op BH maat berekenen en je bent er), maar ik snap er geen snars van. Volgens de rekenmethodes van diverse sites moet je onderwijdte en borstwijdte meten. En dan kom ik op een BH maat 80 of 85A uit. Huh? Wat ik zeker weet is dat dat voor geen meter klopt ;). Ik wissel over het algemeen tussen C en D namelijk. Maar wat ik fout doe bij het meten, daar ben ik nog niet helemaal achter. Dus.

Juiste BH maat

Als je een BH past, dan is het belangrijk dat je op de juiste manier constateert dat je de juiste BH maat gevonden hebt. Hoe doe je dat? Je kan dit controleren door voorover te buigen en je borsten in de BH cups te laten ‘vallen’. Je moet dan wel de BH aan laten sluiten op je borstbeen.

Aan de achterzijde laat je de BH op het eerste haakje vastzetten zodat je BH niet te strak zit en je hem altijd nog strakker kan zetten. De sluiting van je BH aan de achterzijde moet op gelijke hoogte zitten met je de onderzijde van je BH aan de voorkant. Als je van de zijkant in de spiegel kijkt, dan zie je dat het op één lijn zit. Uiteraard kan je de BH bandjes nog verder verstellen.

Check nu of je geen rimpels ziet en of je borsten mooi door de BH worden opgevangen. Gebruik je een beugel BH, let dan ook op dat je de beugel absoluut niet voelt zitten. Als je hem nu al voelt, bij het aandoen, dan gaat hij zeker irriteren als je hem langer draagt. Yep; ervaringsdekundige 😉 .

lingerie outlet merken

Lingerie outlet voor de designers lingerie

Ben je er uit welke maat je nodig hebt? Dan is het tijd om te gaan shoppen! En shoppen voor mooie prijsjes is altijd leuk, dus ik kan je deze lingerie outlet van harte aanbevelen. In de outlet shop vind je naast allerlei lingerie, ook badmode voor vrouwen, herenmode én kinderondergoed en andere beachwear.

In het assortiment (en dat is geen klein assortiment) zitten bekende namen als Marlies Dekkers, Sapph en After Eden. Maar ook ten Cate en Supertrash zijn van de partij. Ben jij in verwachting en zoek je juist een voedings BH? Geen nood, ook die hebben ze tegen mooie prijsjes van bekende merken als Cake Maternity en HOTmilk.

Aangezien het een lingerie outlet is, is het handig om bovenaan in ieder geval te selecteren op maat. Zo hoef je jezelf niet te verlekkeren met een mooi setje waar uiteindelijk jouw maat niet (meer) tussen zit. Het is me tijdens het snuffelen trouwens opgevallen dat ze meer dan genoeg modellen gewoon nog in alle maten beschikbaar hebben, dus no worry’s.

Andere interessante artikelen:

2 gedachten over “De gemene deler van babybubbels, BH maten en een lingerie outlet”

  1. Toevallig zou ik vandaag op zoek gaan naar nieuw ondergoed. Toch wel handig om dan vooraf nog even te kijken of de maat die ik in gedachten heb klopt. 🙂

    Ik neem even een kijkje in de outletshop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven