Lingerie voor de feestdagen

‘Ooh kom er eens kijken, wat er in mijn schoentje zit!’

December, een maand vol cadeautjes. Maar weet jij al wat jij graag in je schoen wilt? Of wat jij graag onder de kerstboom zou willen vinden? Nee? Dan ben je hier aan het juiste adres. Speciaal voor de feestdagen houdt Farfallina een december-feestmaand! Want zeg nou zelf, op deze speciale dagen willen we er helemaal picobello uitzien toch? Ook onder je feestjurk! Een juiste BH kan ontzettend veel voor je figuur doen en draagt bij aan een stralend resultaat op jouw kerstdiner. Om je op weg te helpen hebben we een paar echte ‘feestitems’ voor je uitgekozen.

De Fantasie Elodie balconnet BH, met gevoerde groenkleurige stof en welke overtrokken is met zwart kant is een perfect item voor de feestdagen. Deze sidesupport BH geeft extra versteviging aan de zijkant van de cups. Hierdoor krijgen je borsten meer steun en komen wat meer naar voren. Dit zorgt voor een slanker silhouet.

Hetzelfde geldt voor de Elomi Jocelyn BH  welke uitgevoerd is in donkergrijs met een printje van fuchsia druppeltjes. Deze BH is overigens afgewerkt met licht elastisch kant, zodat de cup mooi aansluit.

Al jaren een topper bij Farfallina is de Freya Deco, ditmaal uitgevoerd in warm rood met een zwart stipje. De Freya Deco Spotlight  is een streling voor het oog. Extra leuk accent zijn de zwarte schouderbandjes en de cuprandjes. Tevens is deze gladde t-shirt BH een goed basisstuk voor onder strakke topjes.

    

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven