Little black dress voor de feestdagen


Ben jij nog op zoek naar een leuke kerstoutfit? Of doe je niets bijzonders aan met de kerst? Van jongs af aan zijn wij hier in huis gewend om met de kerst toch net even iets gekleder te gaan dan anders. Dus geen spijkerbroek, en ook geen platte schoenen, maar een leuke jurk, met glimmende panty en kekke hakken (mijn favoriet… schoenen die eruit knallen, op wat voor manier dan ook). Opvallende schoenen heb ik wel, dus daar hoef ik niet naar op zoek, maar een leuke jurk mag wel aan mijn garderobe toegevoegd worden.

Tijdens mij zoekactie op internet strand ik op de Esprit homepage. Daar wordt mijn aandacht getrokken door de little black dress collectie van Esprit.  Ik ben gek op zwart, mijn lievelingskleur. Aangezien ik voor opvallende schoenen ga kies ik daarbij liever een jurkje wat niet tè opvallend is. Het mag best wat glitter bevatten, maar niet teveel. Dan komt eerst de hamvraag… ga ik voor kort, of ga ik voor lang. Kort vind ik meestal net wat makkelijker om door te dragen.

Een jurkje wat mooi gesneden is en tot boven de knie komt is leuk voor de kerst, maar kan daarna ook nog goed dienst doen met een mooi jasje erop. Multifunctioneel.

Maar ik hou ook erg van lang. Niet dat ik dat vaak draag, helemaal niet zelfs, maar ‘in gedachten’ loop ik er toch regelmatig in een lange jurk bij. Ik hou ervan. Het is vrouwelijk, en toch klassiek, het is sexy en toch ‘verhult’ het nog iets. Een lange jurk, met schoenen en hoge hakken. Beter kan eigenlijk niet. Het enige jammere is dat ik daarna de jurk waarschijnlijk niet zoveel meer zou dragen, maar gezien de prijzen die ze hier hanteren is het op zich niet zo erg om een mooie lange jurk in de kast te hebben hangen die ik alleen voor speciale gelegenheden kan gebruiken.

Ook leuk is dat je je volledige outfit kan samenstellen hier. Oorbellen, clutches en schoenen, al het bijpassende voor een stralende look is al door de stylisten van Esprit voor me bij elkaar gezocht. Ideaal om als werkende moeder niet te veel tijd kwijt te zijn en straks toch goed voor de dag te komen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven