Little Different goes Scandic!

Met regelmaat swipe ik door Instagram en daar gonst het van het trendy Scandinavisch design.
Fashion & Lifestyle. Vooral veel zwart-wit met graphic prints. Je moet er van houden want het is vooral vrij strak en weinig tot niet uitbundig qua kleur. Maar met de juiste combinatie vind ik het heel verfrissend.
Daar ben ik niet de enige in want het is niet voor niets dat Scandic Designers de wereld steeds meer veroveren.
Little Different 3-1

Met andere woorden: Scandinavische merken zijn helemaal hip en happening! En dat is niet zo gek, want veel van de labels die hier vandaan komen zijn van prachtige kwaliteit stoffen en hebben stoere moderne designs. En wat ons betreft staat Mainio uit Finland wel met stip bovenaan. De ingrediënten voor hun ontwerpen zijn: karakter, cool en openheid. Dit is de basis voor kledingstukken die elk uitblinken in strakke prints en toffe kleurencombinaties. Little Different 3-2

Ook niet onbelangrijk is dat ze werken met gecertificeerd biologisch katoen. De productie vindt plaats in India in een fabriek waar ze al 15 jaar mee samenwerken. Ze doneren 2% van de opbrengsten terug in de gemeenschap in India en zien er op toe dat er veilig en onder goede omstandigheden wordt gewerkt. 
Dit unieke label wordt in Nederland alleen verkocht bij Little Different. Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Je vindt het hier terug. 

Mijn naam is Marjolijn Langens, woonachtig in het Brabantse Drunen samen met mijn man en 3 kinderen; Eva (2009), Valerie (2011) en Thomas (2014).
Naast het übermoederschap ben ik vooral ook een freelance tekstschrijfster en journaliste voor Wegener Media.
Met een schoolgaande kleuter, een (enorm!) puberende peuter, een baby en mijn werk waarbij ik een diversiteit aan mensen ontmoet, is er vast genoeg stof om over te schrijven.
Wat zie je van mij terug in MamsatWork? Als lid van de redactie verzorg ik reviews, blogs en verslagen van (pers-)evenementen.
Daarnaast help ik hier en daar de puntjes op de i te zetten door ingezonden stukken te redigeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven