Little Different richt zich op smaakvolle kleding

 

little differentLittle Different is een online shop voor baby- en kinderkleding met een unieke uitstraling voor jouw kleintje.
Trendy outfits die stijlvol zijn en gemaakt zijn van fijne en comfortabele materialen. Bij Little Different zoeken ze daarom wereldwijd naar moderne merken die ‘net even anders’ zijn.

Ze hebben in hun collectie bijvoorbeeld House of Jamie uit Amsterdam, Sticky Fudge uit Zuid Afrika, Petit by Sofie Schnoor uit Denemarken, 1+ in the family uit Spanje, en Les Petites Choses uit Frankrijk.
Op dit moment vind je bij hen kleding in de leeftijdscategorie van 0 tot ongeveer 3 jaar. In de wintercollectie 2015 zullen ze de maten tot en met 4 jaar aanbieden. En natuurlijk hebben ze een groei op het oog 😉

De eigenaar van Little Different is Rosan Sierhuis.  Ze heeft een studie Economie aan de Universiteit van Amsterdam gedaan en heeft tijdens en na haar studie regelmatig in het buitenland gewoond en gewerkt. Eenmaal terug in Nederland is ze in 2008 bij Kamer van Koophandel Amsterdam gaan werken, waar zij als intermediair optrad tussen ondernemers en de gemeente.

Het ontstaan van Little Different

Privé besteedde haar tijd graag aan mode en shoppen. Ze begon zelf kleding te maken en de wens om in de modebranche te gaan werken werd eigenlijk steeds sterker. Tijdens haar zwangerschap ging ze online op zoek naar leuke kleren voor haar dochter Mckenzie.  Het aanbod viel haar een beetje tegen, teveel roze, teveel felle kleuren en prints naar haar smaak. Dat moet anders kunnen dacht ze!

Op een kledingbeurs in Parijs is ze gaan zoeken naar mooie unieke merken die een goede kwaliteit leveren, een moderne uitstraling hebben én die niet in het hoogste prijssegment zitten. En voilá de basis voor Little Different was gelegd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven