Little Dutch is groots in kinderkamer accessoires

De hanglampen van Little Dutch zijn een ware eye-catcher voor iedere baby- of kinderkamer.

Little Dutch is groots in kinderkameraccessoires. Het is een sprankelend label voor de allerkleinsten. In het assortiment vind je originele kinderkamerartikelen. Al de accessoires zijn met grote zorg speciaal ontwikkeld voor élke baby- of kinderkamer. De bijzondere designs worden gekenmerkt door mooie materialen en kleurrijke dessins. Zo creëer je een prachtig paleisje voor je kleintje! 

Bovendien zijn al de producten maatschappelijk verantwoord en kinderarbeidvrij geproduceerd. Nu uitgelicht, de hanglampen van Little Dutch. De hanglampen van Little Dutch zijn verkrijgbaar in diverse dessins voor zowel jongens als meisjes. Nog unieker zijn de silhouette hanglampen.

 

Op het 1e oog lijkt het een gewone lamp, maar niets is minder waar. Doe het licht aan en de uilen vliegen, de schepen varen en de vliegtuigen ronken. Deze lampen zijn magisch! Als het licht uit is zijn ze niet zichtbaar, maar doe je het licht aan dan  ervaar je de magiek.

Voor aan de wand zijn er de wandlampen om een mooi en rustig geheel te creëren. Een complete Little Dutch assortiment is te vinden in de webshop van Uiltjeknappen. Van wiegdekens tot muziekdoosjes en nog veel meer. Verkrijgbaar in vele dessins variërend van donkerblauw met sterren tot blauw met fuchsia roosjes.

Tover de baby- of kinderkamer in een handomdraai om in een waar magisch paleisje!

 

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top