Little Tikes 4-in-1 Trike groeit mee van dreumes tot kleuter

Het is officieel: mijn kleine ventje is verhuisd van ‘baby’ naar ‘dreumes’. Hij is baby-af en ik ben voorgoed ‘af’ van baby’s (krijgen!).
Ineens is hij al 1! Zijn komst voelde echt als de kers op de taart. Maar o wat was het een pittig jaar..maar daarover later meer. Eerst..de cadeauquest..Want wat geef je de derde op rij is hemelsnaam!

Langzaam maken schattige babyspeeltjes plaats voor robuuste auto’s, vrachtwagens en blokken. Het Little Tikes Trike 1schattige roze keukentje met alle pannetjes, deksels en lepels doet dienst als drumstel. Het voordeel van een jongen na twee meiden is dat je weer genoeg inspiratie hebt voor verjaardagscadeaus. Die inspiratie stopte echter wanneer het een cadeau van ons betrof. Zandbak? Al aanwezig. Trampoline? Al in bedrijf. Glijbaan? Duh. Loopfiets? Intact en in neutrale versie gestald in de schuur. Schommel? Check. Water/zandtafel? Bingo.

Jaren plezier met de Little Tikes 4-in-1 Trike!

Total Brain Block….Tot de Little Tikes 4-in-1 Trike voorbij kwam. That’s it!! En uit ervaring weet ik dat de producten van Little Tikes kwalitatief uitstekend en betrouwbaar zijn. Bijna iedere ouder heeft er wel iets van in huis of tuin staan. Deze Trike was de perfecte aanvulling! Te meer omdat je ‘m in 4 verschillende uitvoeringen kan ombouwen, van dreumes tot kleuter.

Zijn verjaardag hadden we eerder al gevierd voor familie en vrienden. De ‘echte’ dag was daarom het uitgelezen moment om zijn cadeau te geven, in elkaar te zetten en uit te testen. We zijn gestart met de eerste fase waarbij hij met de voetjes op steuntjes staat, optimaal ingesnoerd met een 5-puntsgordel en een beugel om het zitje heen. Door het stevige materiaal en wijze van bevestiging is het een solide constructie. Er kon niets gebeuren. Zelf kon hij het stuurtje vasthouden, maar niet sturen. Als ouder kun je met de stang en greep goed sturen en hem vooruit duwen. Het was een heerlijke dag met een warm lentezonnetje en meneer zat prinsheerlijk in zijn stoere Little Tikes Trike. Normaliter houdt hij er totaal niet van om vastgesnoerd te zitten (beperking van de bewegingsvrijheid!), maar hij vond het fan-tas-tisch!!!

Little Tikes Trike All in one

En zo kan het dan ineens zijn dat een driftig ongeduldig mannetje verandert in de rust zelve terwijl hij wordt voortgeduwd. Hup, naar de supermarkt, boodschapjes in het laadbakje achterop. Geen gemopper, zelf de controle, lekker buiten in alle rust. Genieten!
Uiteraard kun je er zelf voor kiezen om het zonnescherm weg te laten. In de hete zomerzon is het wellicht geen overbodige luxe. Een punt van aandacht voor de ouder bij het sturen is het optillen van de achterkant van de driewieler bij een stoeprand. Omdat er aan de voorkant dus maar 1 wiel zit en je er dan 2 optilt, kan de driewieler omkiepen bij iets teveel enthousiasme.
De komende zomer klappen we de voetsteuntjes naar achteren zodat hij zelf kan trappen om zo uiteindelijk toe te werken naar een driewieler. Een cadeau waarvan hij dus nog jaren plezier heeft!

De Little Tikes 4-in-1 Trike is naast de in de hierboven afgebeelde kleurstelling ook verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze. Je vindt de Little Tikes 4-in-1 Trike o.a. bij de bekende speelgoedketens.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven