Plannen en organiseren wordt een feestje met de Liv planner

Wij hebben tegenwoordig tal van rollen. Je bent moeder, echtgenoot en vriendin. Daarnaast werk je of ben je misschien wel eigen baas. Ik hoef je dan ook niet te vertellen dat ‘wij’ het druk hebben.  Plannen en organiseren is aan de orde van de dag, maar met de Liv Planner maak je er een echt feestje van!

Je hebt hele simpele dingen die geregeld moeten worden in je dagelijkse leven zoals bijvoorbeeld de boodschappen doen en de was. Daarnaast is plannen en organiseren op je werk waarschijnlijk ook van toepassing en bij thuiskomst van school roept ook je kind tussendoor nog dat ze volgende week verkleed op school mogen komen met als thema sprookjes. Verder appt manlief je dat hij voor het weekend een afspraak gemaakt heeft met vrienden en dat hij de week erop meedoet met een tennistoernooi waarbij hij weet dat hij regelmatig weg is in de avond, maar wanneer en hoelaat precies is nog niet bekend.

liv planner

 

Krijg je ook nog een mailing van school voor de oudste dat er voor volgende week een afspraak ingepland kan worden voor een 10 minuten gesprek èn belt de Dyslexiemadam dat ze stopt bij de organisatie die je zoon ondersteunt met extra lessen en dat er over 2 weken een vervangster is, of dat je even wil komen kennis maken volgende week?

Als dit een doorsnee dag is dan snap je wel dat plannen en organiseren een ‘dingetje’ is wat best wel nauw luistert. En laat het nu vaak zo zijn dat jíj in het gezin de enige bent die ook het totaaloverzicht houdt. De rest houdt zijn eigen planning wel een beetje in de gaten (ook lang niet altijd), maar jij regelt dat alles ook bij elkaar komt nietwaar? Dat er geen afspraken tegelijkertijd lopen als dat niet kan en dat de tijd goed verdeelt wordt. Soms (lees: meestal) een hele uitdaging.

Organiseren wordt eenvoudiger met de Liv planner

Dat is dan ook een kunst. Goed plannen en organiseren. Op een overzichtelijke manier alle afspraken in de gaten houden zorgt ook voor rust in je hoofd, dat weet je vast wel. Wij gebruiken hier thuis deels de verwarming voor. Die hangt vol met papiertjes van school, vastgehouden door magneten. Maar die verwarming is niet voldoende. Een eigen digitale agenda is ook best handig, maar nog steeds mis ik dan een plek waar alles bij elkaar komt. Daarnaast heeft onderzoek uitgewezen dat schrijven helpt om informatie goed te structureren en beter te onthouden. Daarbij heeft het stellen van doelen en afvinken van todo’s een positief effect op de hersenen en motivatie. Het resultaat: meer focus én meer tijd.

De Liv Planner van Bizzy Life biedt uitkomst. De lifestyle en business planner is handig voor notities én helpt prioriteiten te stellen en gefocust te blijven. Voor elke dag van het jaar is er één hele ‘planning’ pagina beschikbaar. Een uitkomst, want een gewone agenda pagina heeft nooit voldoende ruimte. Verder is de planner ongedateerd, zodat de Liv Planner kan worden ingezet wanneer het nodig is. Een praktische alles-in-één agenda-notebook die helpt het beste uit een dag te halen. Zowel qua werk als privé.

De planner bevat onder meer lijstjes voor persoonlijke notities, todo’s, social media updates, contacten en doelen. Zo organiseer je de dag (die van jezelf èn je gezin) in een handomdraai en creëer je ruimte voor de écht belangrijke zaken in het leven.

Plannen voor een goed doel

Om te beginnen plan je voor jezelf en je gezin, dat is al een goede zaak 😉 , maar daarnaast steunt het bedrijf Bizzy Life ook Pink Ribbon. Voor elke verkochte Liv Planner doneren ze 1 euro aan dit goede doel. Nog een reden om met deze planner aan de slag te gaan.

Het oog wil ook wat

Naast het praktische vind ik het zelf ook belangrijk dat alle nieuwe dingen die in mijn huis komen mooi zijn. Noem het een tik, maar ik word er dan nòg blijer van. De Liv planner (alleen de naam is al mooi) is vrouwelijk en stijlvol vormgegeven en uitgevoerd in een handzaam formaat; een personal assistent die overal mee naartoe kan. Eindelijk heb ik dan ook iets wat ik op mijn 5-december-lijstje kan zetten. Deze planner. Voor een overzichtelijk nieuw jaar met minder chaos in mijn hoofd,  liv’ a lovely life !

Hoe plan jij alles rondom je gezin? Heb jij alles in je hoofd zitten of maak jij ook gebruik van handige planners?

 

[button color=”grey” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://www.mamsatwork.nl/brood-op-de-plank/”]#broodopdeplank[/button]

 

1 gedachte over “Plannen en organiseren wordt een feestje met de Liv planner”

  1. Bedankt voor het advies. Ben zelf ook bezig met het ontwikkelen van meer structuur binnen het gezin. Ik heb nu meerdere artikelen gelezen en begin langzaam te merken dat het de goede richting op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven