Lizet Wijma, working mam van week 36

Ik ben Lizet Wijma, 31 jaar en moeder van drie kinderen. Justin van 5, Daan van bijna 3 en Sarah van 1 jaar. Ik heb voordat ik voor mezelf begon als kleuterjuf gewerkt. Dit vond ik altijd erg leuk, ik werkte bij mijn eerste kind nog fulltime en omdat ik hem te weinig zag ben ik in Den Haag begonnen met een kinderopvang. Hier had ik vaak een groep van 6 kinderen inclusief mijn eigen kind.

Na de bevalling van mijn tweede bleek al snel dat het niet helemaal goed ging. Uiteindelijk na een lange weg is hij met ondervoeding opgenomen in het ziekenhuis in Leiden. Op dat moment hebben we besloten om weer terug naar Groningen te verhuizen bij onze familie. Ik ben vanuit de kinderopvang begonnen met de website kidsbiz.
Ik was zelf op zoek naar leuke mozesmandjes maar er was daar niet zo heel veel van in Nederland. Als je in Amerika of Engeland kijkt, hebben ze de mandjes in alle kleuren. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een goede leverancier en ben ik begonnen met mozesmandjes en Noo design. Ik wilde mijn website exclusief houden en heb daarom de focus vooral op mozesmandjes en exclusieve babykleding uit Australië gelegd. Ik zoek mijn babykleding dus voornamelijk in Australië. Inmiddels is de kleding ook uitgebreid met de merken Bebe Minihaha en Baby Jo. Het leuke van mijn website is dat ik de opvoeding van mijn kinderen helemaal zelf kan doen.

Ik heb af en toe oppas nodig wanneer ik naar een beurs ga of bijvoorbeeld een dag aan de site moet werken. Maar het meeste werk doe ik in de avonduren en mijn man neemt de pakketten mee als hij naar zijn werk rijdt.
Wanneer mijn zoontje nu ziek is kan ik er voor hem zijn en hoef ik het niet uit te besteden aan een oppas of opvang.

Omdat ik het leuk vind om op de site van mamsatwork te staan bied ik 15% korting op de gehele collectie van onze site.
Maak kennis met ons en gebruik hiervoor de code: mamsatwork

Wil je ook een week lang in de spotlights? Geef je dan hier op!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top