Lofff zomer 2012, hèt motto voor het aankomende seizoen!

Dat is het motto van www.classicclothesforkids.nl. Bij deze webwinkel slaag je altijd voor prachtige kleding van diverse merken zoals LoFff, Porto Azul, Quapi kidswear en Pom Pom. Deze zomer maak je je outfit af met gympen en slippers van Fitz KItz en Trentino. Uiteraard verkopen ze ook de leukste maillots, tassen en hoedjes om het plaatje compleet te maken!

Natuurlijk wil je je aangekochte kleding zo snel mogelijk in huis hebben. Daarom zorgt Classic Clothes for Kids ervoor dat als je voor 12 uur besteld, de kleding diezelfde dag nog wordt verzonden! Samen met het persoonlijke contact en de snelle service die zij bieden, wordt het helemaal een feestje om hier kleding te bestellen.

 

En dit feestje kunnen we jullie nog met een extra korting aanbieden ook!

Speciaal voor de lezers van MamsatWork geven zij een week lang (16 t/m 23 mei) 20% korting op de gehele collectie van 2012! Vul de actiecode mei2012 in en de korting wordt direct verrekend.

Een goede reden om snel eens een kijkje te nemen op de site!

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven