L.O.L. Surprise Biggie Pets; zijn ze het geld waard? Ja of Nee?

Dachten jullie ook dat de L.O.L. surprise! poppetjes en –pets plaats hadden gemaakt voor weer een nieuwe rage? Ik wel. Dat had ik toch mis. Na de vakantie lag de keurig opgeruimde kamer van dochterlief binnen mum van tijd weer bezaaid met haar L.O.L. ballen, -poppetjes, -pets en alle accessoires. De vraag of zij een exemplaar uit de nieuwste serie van L.O.L. wilde reviewen – de L.O.L. Surprise Biggie Pets – kwam voor haar dan ook als een geschenk uit de L.O.L. hemel. Want L.O.L. ballen blijven de bom!

lol surprise biggie pets

L.O.L. Surprise Biggie Pets

Wat hebben ze nu weer verzonnen? Na de poppetjes, de L.O.L. surprise! pets en de L.O.L. surprise! confettiballen zal het wel klaar zijn. Dat zou je denken! Toch is er weer een nieuwe serie op de markt gebracht: de nieuwe L.O.L. Surprise Biggie Pets. Deze nieuwe serie zit ook weer vol met verrassingen. Maar liefst 15 stuks. Wat er anders is ten opzichte van eerdere L.O.L. series, zal ik je vertellen.

L.O.L. Surprise Biggie Pets, wat zijn dat?

Biggie Pets zijn grote huisdieren. Reuzen ten opzichte van de rest van de L.O.L.-series. De “Biggies” zitten, net als de eerdere versies, verstopt in een L.O.L. surprise! bal. In de Biggie Pet zitten dan weer de verrassingen verstopt. Allemaal apart verpakt. Hiermee zijn het net allemaal kleine cadeautjes en het is voor de meiden echt spannend wat er nu weer in zit.

De L.O.L. Surprise Biggie Pets zijn niet alleen om mee te spelen. Je kunt ze op meerdere manieren gebruiken. Als speelgoed, spaarpot of als rugzakje. Dit, en het formaat zijn de grote verschillen ten opzichte van de voorgaande series. Dat verklaart ook het prijsverschil ten opzichte van de andere pets.

De adviesprijs van deze L.O.L. Biggie Pets is € 42,99. Best prijzig. Bij Bol.com is hij nu echter voor € 34,99 verkrijgbaar.

Eye Spy Series, the story

In deze nieuwe Eye Spy serie gaan de L.O.L. Surprise! poppen op zoek naar hun verdwenen huisdier. Ze waren op een TOPGEHEIME missie toen hun dier zoek raakte, aldus de producent. Wat die missie was, is me onduidelijk. Waarschijnlijk waren ze gewoon aan het shoppen. Of samen lekker koffie aan het drinken. What else! 😉 Maar goed. Waar de poppen ook heen waren, hun dier was weg. Aan de kinderen de schone taak om het dier te vinden.

Geheime boodschap

Op de verpakkingen staan geheime boodschappen. Met behulp van een speciale bril kun je codes ontgrendelen en verrassingen vinden. Waarschijnlijk heb ik geen detective op de wereld gezet. Mijn dochter werd helemaal wild van alle kleine pakketjes die erin zaten, dat ze alles zo snel mogelijk open maakte. Dit zonder ook maar één aanwijzing te lezen.

Unboxing L.O.L. Surprise Biggie Pets

In de L.O.L. Surprise Biggie Pets zitten 15 verrassingen. De grote vraag is of er twee of drie baby pets zijn. En welke accessoires er bij zitten. “Unboxing” van deze ballen blijft spannend. Unboxing is het uitpakken van de ballen. En wat vooral cool is, is om het “unboxen” te filmen. Ook mijn dochter maakte een unboxing video. Althans…. dat wilde ze graag. Door haar enthousiasme waren de spullen al uitgepakt nog voordat de video gestart was. Dan maar een resume-video.

Verschillende huisdieren met eigen huisdiergeheimen

Er zijn vier versies van de Biggie Pets: Hop Hop, Dollmation, Neon Kitty en M.C. Hammy. Mijn dochter kreeg het lieve hamstertje, M.C. Hammy! Echt een heel geinig beestje. Iedere dier heeft weer zijn eigen verrassingen en geheimen. Gelukkig zit er bij deze serie ook weer een poster met daarop alle verkrijgbare pets.

M.C. Hammy

Wat er allemaal in ons hamstertje M.C. Hammy zat, kun je zien in het filmpje. De verrassingen waren vooral goud en roze van kleur. Soms voorzien van een subtiel glittertje. Een schot in de roos. Soms was het niet helemaal duidelijk waarvoor een bepaalde accessoire diende, maar mijn dochter vond het allemaal prachtig.

Review L.O.L. Surprise Biggie Pets

Dochters oordeel

Wauw, mooi. Gaaf. Die drie woorden kwamen het eerst in haar op bij het uitpakken van de ballen. Op de vraag of ik haar lunch de volgende dag mee kon geven in haar nieuwe Hamster-rugzak, antwoordde ze: DOE NORMAAL MAM. Mijn elfjarige dochter zal met de MC Hammy zelf weinig doen. Dan als spaarpot? Sparen voor bijvoorbeeld Neon Kitty? Ook nee. Ze gaat van haar eigen geld geen nieuwe Biggie Pet kopen. Een kleiner exemplaar van de Eye Spy serie misschien wel. De grote hamster zal vooral fungeren als stand-in huisdier bij wie haar geheimen veilig zijn.

Mams oordeel

Eerlijk? Ik was wel klaar met die ballen. Ze zijn prijzig, en je kunt er in mijn ogen weinig mee. Wel ziet het er allemaal prachtig uit. Dat geldt voor alle series. De kleuren zijn mooi en het heeft een hoog “schattigheids” gehalte. Hier wordt er met de kleine L.O.L. pets, L.O.L. Surprise Biggie Pets en poppen heel veel gespeeld. Daar word ik dan weer blij van. Even niet leren, niet sporten of presteren. Gewoon kind zijn. Want ook al ben je elf jaar, hoe heerlijk is om je fantasie even helemaal te laten gaan in de L.O.L. surprisewereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven