LOL surprise confetti bal – welkom bij de club van niet zo relaxte moeders

Een tijdje geleden schreef ik al eens over de LOL surprise poppetjes. Hoe dol mijn dochter was op deze minipopjes en hun “lil sisters”. Toen vervolgens de LOL Surprise PETS serie uitkwam, met oh zo schattige diertjes, werd ze nog enthousiaster. Deze hype zou vast overwaaien. Dacht ik. Maar nee hoor. De lol was pas echt groot toen er heuse LOL surprise confetti ballen aan het assortiment werden toegevoegd. Kennen jullie deze ook al?

Wat mijn dochter ervan vindt, kunnen jullie vast wel raden. Als je benieuwd bent wat de bevindingen van moeders zijn, lees dan vooral snel door.

lol surprise confetti bal

LOL Surprise confetti; confettiknallers en ring tattoos

De LOL surprise confetti ballen moesten en zouden er komen. Met nog wat overgebleven verjaardagsgeld, toog dochterlief naar de speelgoedwinkel. Twee ballen werden á € 12,99 per stuk aangeschaft. Alsof het niets koste, gaf mijn dochter haar laatste geld aan de kassière. Mijn betoog om nog even verder te sparen ten spijt. Ik snap haar wel hoor. Het is gaaf. Zo’n bal waar confetti uit knalt en waar wederom diverse surprises, waaronder een heuse ring tattoo, in verborgen zitten.

Rommel van de LOL surprise confetti bal

Er is natuurlijk ook nog een andere kant. Als eerste vind ik dat ze nu wel genoeg speelgoed heeft. Echter is het voor haar een verzameling. Het liefst wil zij ze allemaal. Maar ik niet. Dat ze al genoeg van deze poppetjes heeft, vind ik één ding. De rommel die het met zich meebrengt, dat is punt twee. Geloof me, daar is geen lol aan!

Het uitpakken van alleen die bal geeft al een grote bende joh. Welke serie je ook hebt, alle ballen zijn in een vrolijk papiertje verpakt. In diverse lagen. Omdat mijn prinses zo enthousiast is, verdwijnen deze papiertjes niet gelijk in de prullenbak. Nee hoor. Ze laat het gewoon op de grond dwarrelen. Want ze moet vlug door met de volgende laag.

Confetti in coole kleuren

Maar dan nu de confetti. Je trekt aan het touwtje, oftewel “DE RITS” en dan PLOP! Dan springt de confetti er zo uit! Wauw! Zelfs de confetti is in prachtige, vrolijke meisjeskleuren.

De eerste bal plopte mooi open en de confetti dwarrelde prachtig naar beneden. De tweede ging niet echt soepeltjes. Check haar vlogje maar eens. Zoals een echte vrouw betaamt, is een instructie vooraf lezen niet nodig.

Zonder die knal is de lol er wat mij betreft al af. Maar dochter deert het niet. Ze krijgt de bal toch wel open en schudt enthousiast de confetti eruit. Als ik kijk naar al die confetti op de grond, schud ik wat minder enthousiast mijn hoofd. Mijn meisje ziet het niet. Terwijl ik mopperend afdruip, maakt zij de grootste lol met haar nieuwe poppetjes uit de LOL surprise confetti bal.

Welkom Angel, Sprints, Funky Q.T. en Snuggle baby

Zo zijn uit de LOL surprise confetti serie de volgende poppetjes bij ons ingetrokken:

Angel, uit de “Theater club”, Sprints uit de “Athletic club”. Ook Funky Q.T. van de rock club is bij ons komen wonen en tot slot hebben we Snuggle baby, van de “Sleepover club”.

Join the club

Jaha, al die poppetjes behoren tot verschillende clubjes. Naast de genoemde clubjes heb je ook nog de volgende clubs:

  • The Glitterrati
  • Swim Club
  • Opposites club
  • Glam club
  • Retro club
  • S.T.E.M. club 

From dusk till Dawn

Onder iedere categorie of club vallen een aantal poppetjes met hippe namen zoals Madame Queen, Go-Go Girl en Foxy. Alles in het Engels en de namen passen keurig binnen het thema van het betreffende clubje. Zo heb je bij de “Opposites” club slechts twee poppetjes: Dawn en Dusk. Ik vind het goed verzonnen. Zo leren ze nog een aardig woordje Engels.

Mysterey guests onderweg #OMW

In de ballen zit, naast alle surprises, ook een checklist. Zo kun je goed zien welke poppen je nog kunt sparen. Niet alle afbeeldingen en namen zijn weergegeven. Er zijn dus nog een paar mystery guests onderweg. Slim. Zo blijven de verzamelaars waakzaam.

Housekeeping club

Met al die confetti-rommel had een “housekeeping” club hier zeker niet misstaan. Met Laundry girl en the Iron lady kunnen ze met gemak nog wat ballen kunnen vullen.

Wie weet breng ik de makers nog op een idee!

De lol is ver te zoeken

Inmiddels ligt de kamer van mijn eigen poppetje vol met deze ballen, poppetjes, pets en bijpassende accessoires. En een boel confetti. Tussen al dit kleine prulspul moet ik nu proberen met de stofzuiger een weg te banen om vakkundig de confetti te verwijderen. Voorzichtig hé, want oh wee als ik wat kwijt maak. Dan is de lol in ons paleisje ver te zoeken.

<3 Gelukkig is de LOL Surprise confetti bal gewoon online te koop bij Bol.

Het leven is een feestje

Het leven is een feestje, maar je moet zelf met de confetti strooien. Zo denkt mijn dochter. Ik denk hier toch echt anders over. Het leven is pas een feestje, als je geen confetti meer hoeft op te ruimen.

Hoe is het bij jullie gesteld met de LOL surprise confetti ballen in huis?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven