LOL surprise Pets; de rage gaat gewoon door met die ballen!

Dacht jij dat de rage van de LOL surprise bal voorbij was? Think again! We gaan gewoon verder met de LOL Surprise Pets – de vervolghit van de LOL surprise bal. Laatst schreef ik al over de LOL surprise poppetjes. De run op deze schattige poppetjes is enorm, zo ook bij mijn dochter. Nog steeds trouwens, vandaar ook dat ze zo moeilijk verkrijgbaar zijn. Maar wat zijn deze poppetjes zonder hun LOL surprise Pets, de huisdieren? Helemaal niets volgens dochterlief.

En laat de razend populaire LOL surprise serie nu uitgebreid zijn met de nieuwe LOL Surprise Pets. Komt dat even goed uit 😉 . De laatstgenoemde zijn schattige LOL dierenvriendjes die dezelfde uitstraling hebben als de welbekende poppetjes. Net als bij mensen gaan in de wereld van L.O.L. de huisdieren dus ook op hun baasjes lijken 😉 .

lol surprise pets

LOL Surprise Pets op YouTube

Bij ons in huis wonen al een flink aantal LOL Surprise poppetjes. Twee hier van hadden een huisdier. Daarom kwam het voor mijn dochter als een geschenk uit de hemel dat zij van MGA Entertainment twee LOL Surprise Pets mocht reviewen. Dolblij nam zij de in gele plastic verpakte ballen in ontvangst.

Ze wist ook precies hoe ze haar bevindingen met jullie wilde delen: via een filmpje. Want hoe leuk is het om te kijken naar hoe iemand zijn L.O.L. bal opent. Mij lijkt daar eerlijk gezegd geen bal aan 😛 . Dochterlief daarentegen kan uren YouTube-filmpjes bekijken waarin bekende en minder bekende vloggers de LOL Surprise pets uitpakken. En dan mega blij zijn als de vlogger een mooi huisdier in de armen kan sluiten.

Lol in de kattenbak

Maar even terug naar het product! Net als de L.O.L. poppetjes zijn ook deze snoezige huisdiertjes te vinden in de bekende LOL Surprise ballen. Opnieuw zijn er zeven lagen uit te pakken. Iedere laag geeft je een hint over welk diertje je krijgt. Er is zelfs een kattenbak die je leeg moet scheppen. Een vies werkje zou je denken, maar zeker de moeite waard.

Hierin zit namelijk een verrassing verstopt! In iedere bal zit hiervoor een schattig schepje. In een poep en een scheet schep je met behulp van de “pooper scooper” de kattenbak leeg. De verrassing kan bestaan uit bijvoorbeeld poezelige sokjes of coole rollerskates.

lol surprise pets bal

Ontrafel de huisdiergeheimen van de LOL Surprise pets

Elk nieuw diertje heeft ook nog eens een geheim. Je zult dit geheim ontdekken door het diertje de fles te geven of onder water te dompelen voor de nieuwe waterverrassing!

Tip van mijn dochter: gebruik alleen water dat ijs- en ijskoud is!

LOL Surprise Pets familie; 18 huisdieren op een rij

Nu is de uitdaging om bij al die poppetjes een prachtig huisdiertje te vinden. Pas wanneer je voor je poppetje een konijntje, katje of puppy of iets dergelijks hebt bemachtigd, is je L.O.L. familie echt compleet. Al kun je natuurlijk ook alleen de LOL Surprise pets verzamelen, ook dat is leuk.

Bij de PETS zijn er 18 verschillende karakters. Deze zijn ingedeeld in diverse categorieën. Zo heb je de populaire PETS, de fancy verschijningen en de zeldzame exemplaren. Het mooiste zou zijn om een ultra zeldzaam exemplaar te scoren. Dat is helemaal ’the bomb’.

L.O.L. Surprise Pets roller-kit 10
lol surprise pets roller-kit 10

In de ballen die mijn dochter uitpakte zaten “Roller Kit-10” en “Bunny Wishes” verstopt. Twee fancy Pets. Deze zijn inmiddels liefdevol opgenomen in haar L.O.L. familie. Nu is het sparen voor een ultra zeldzame hamster. De voorkeur gaat uit naar de super schattige “Cherry ham”!

L.O.L. Surprise Pets Bunny Wishes
L.O.L. Surprise Pets Bunny Wishes

Crystal Bunny, a girls best friend

Welke exemplaren je allemaal kunt verzamelen, kun je zien op de checklist. Deze zit ook verborgen in de bal, maar we zetten ze hieronder ook ‘even’ voor je uiteen. De “Crystal bunny” en “Hoops D.O.G.G.” staan ook hoog op haar verlanglijstje. Maar helaas kun je bij de aanschaf niet zien wat je koopt. En dat is nu juist de kracht van deze surprise ballen. De verrassing is iedere keer opnieuw erg groot.

Welke LOL Surprise Pets zijn er allemaal?

Er zijn 18 stuks LOL Surprise Pets, hieronder vind je ze in de betreffende categorieën waarin ze zijn ingedeeld.

Popular

 • Fresh Feline
 • Royal Kitty-Cat
 • Miss Puppy
 • Ruff Rocker
 • Su-prr Kitty
 • Hoops D.O.G.G.
 • Neon Kitty
 • Midnight Pup
 • Cottontail Q.T.
 • B.B. Pup

Fancy

 • Bunny Wishes
 • Roller Kit-10
 • Hops Kit-Tea

Rare

 • Crystal Bunny

Ultra-rare

 • Splash Meow-Maid
 • Fancy Haute Dog
 • M.C. Hammy
 • Cherry Ham

Wat kosten de LOL Surprise Pets?

Een LOL Surprise Pets bal kost € 9,99 en is verkrijgbaar bij de speelgoedwinkel, online en offline.

Online kan je uitstekend terecht bij de volgende shops:

Omdat dit niet voor iedereen even betaalbaar is, en je het liefst geen dubbele huisdieren wilt, zijn er heuse ruilmiddagen in het leven geroepen. Handig dus als je dubbele hebt waar je ‘graag’ vanaf wilt.

L.O.L. ruilmiddag

Zo is zaterdag 3 februari bij Intertoys uitgeroepen tot LOL Surprise dag. Tussen 14:00 uur en 15:00 uur kun je hier je dubbele pets ruilen. Ook zijn er diverse acties bij aankoop van een L.O.L. bal. Onze zaterdagmiddagbesteding is bij deze dus bekend.

Mijn dochter is in ieder geval laaiend enthousiast! De pets zijn gaaf! Daarnaast zijn de LOL Surprise Pets momenteel beter verkrijgbaar dan de poppetjes. Nog wel. Ik kan me namelijk voorstellen dat deze exemplaren ook als warme broodjes over de toonbank vliegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven