Ken jij ze? De Losers en de loser agenda?

Ik had er nog nooit van gehoord van het leven van een Loser, en ik zit nog wel ‘dik’ in de kinderen van de leeftijd waarbij deze bestsellerserie van Jeff Kinney een hit is op het moment. Nu snap ik wel een beetje hoe dat komt… zoonlief (die van die leeftijdscategorie), die heeft namelijk EED, Ernstige Enkelvoudige Dyslexie. Twee weken geleden definitief vastgesteld en volgende week starten zijn trainingen.  Hij is dus geen boekenwurm, dat voel je al wel aankomen en de Loser Agenda was dan ook onbekend. Dus het was voor mij een test hoe deze Agenda zou ‘vallen’.

Loser agenda

Loser Agenda voor hippe kids

Maar toen ik hem de Loser Agenda liet zien, zag ik een en al herkenning op zijn gezicht! Blijkbaar zijn de Loser boeken op school toch ook een hot-item en riep hij meteen ‘ja, dat boek wil ik graag ‘Het leven van een Loser Gedumpt‘ en die ook ‘Het leven van een Loser Zwaar de Klos‘…

Uhhhh, wat een agenda al niet teweeg kan brengen 😉 . En aangezien we toch van de EED begeleidster veel moeten gaan lezen, gaan we maar weer eens een aanvulling op zoonlief zijn boekenkast verzorgen. Daar staat al het nodige, maar niets ervan is volledig uitgelezen volgens mij. En ik had het zo heerlijk gevonden als hij regelmatig met een boek op de bank zou kruipen. Ik ben dan zo’n ’thee-mama’ die om het half uur een kopje thee brengt en zo nu en dan iets lekkers erbij.

Lezen is voor mijzelf namelijk altijd al de ultieme ontspanning geweest. Ik doe het te weinig, dat is zeker, maar alleen al van het idee kan ik genieten en ik zou dat gevoel ook zo graag aan mijn kinderen meegeven.

Enfin, terug naar de Loser Agenda. Een knap ding. De voorkant kost een EED-er wel even wat kruim, maar de binnenkant maakt veel goed!  Een helder overzicht van de dagen en maanden opgeleukt met eenvoudige strips. Me like.

Ook je zoon (of dochter) verrassen met deze agenda? Dat kan hoor. Hij is inmiddels te koop! Hier vind je de Loser Agenda.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven