Love for Life, hét event voor ultieme ontspanning

In Italië schijnen ze er heel goed in te zijn en zelfs een term voor te hebben: Dolce far Niente. Genieten door even helemaal NIETS te doen. Een wijntje, een kaasje, en verder helemaal niets. Geen TV, geen boek en geen to-do-lijstjes maken in gedachten maar gewoon even met de benen omhoog je hoofd leeg maken. Voor mij dus een nagenoeg onmogelijke opgave. Heb ik me eindelijk onder een dekentje op de bank geïnstalleerd, zit ik me alweer te bedenken dat ik zo echt nog even een wasje moet draaien. Of dat die druppende kraan zo irritant is en écht even dicht gedraaid moet worden. Herkenbaar? Blijkbaar hebben vrouwen hier meer last van dan mannen (en Nederlandse vrouwen weer meer dan Italiaanse). Op vakantie, liefst zo zuidelijk mogelijk, wil het me nog wel eens lukken om even echt helemaal nergens mee bezig te zijn, het helpt dan ook wel als het 38 graden is, maar eenmaal thuis zijn dat soort momenten… ja eigenlijk op nul handen te tellen. Tijd voor Love for Live!

Love for life event

Love for Life event

Bij Love for Life is het ook opgevallen dat vrouwen tegenwoordig wel erg druk zijn en zichzelf eigenlijk steeds minder ontspanning gunnen – of er simpelweg niet aan toe komen. Het nieuwe tweedaagse food, body en mind evenement wordt zaterdag 4 en zondag 5 juni in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden en draait helemaal om de balans in je leven. Wij vrouwen willen nou eenmaal veel, maar het kan ook te veel worden. Bij Love for Life kan je op de gebieden voedsel, lichaam en geest ontdekken hoe je de balans in je leven beter kan bewaken. Je kan er workshops volgen of naar inspirerende sprekers luisteren. Ontdek verantwoorde, authentieke producten en gerechten en de laatste trends op bijvoorbeeld Yoga of Pilates gebied. Of gewoon even lekker shoppen of een biologisch wijntje drinken natuurlijk, als het tijd is voor een stukje ontspanning 😉 .

Als je geïnteresseerd bent in een dagje uit waar je ook nog heel wat van op kan steken, is dit evenement vast wat voor jou. Mooi meegenomen: als je nu een kaartje koopt, krijg je het tweede er gratis bij. Kan je meteen een van je vast net zo drukke vriendinnen meenemen, als ze tijd heeft natuurlijk 😉 .

Winnen?

Wij mogen nu al 2×2 vrijkaartjes voor dit veelbelovende event weggeven. Relaxed, toch? Deel nu dit bericht via een van onderstaande social media knoppen én plaats een foto van jouw ultieme Dolce far Niente moment op onze facebookpagina bij het bericht en wie weet ga jij in Juni gezellig met bijvoorbeeld je vriendin naar Love for Life! Je kan meedoen tot 15 Mei 2016.

De winnaars zijn via Facebook bekend  gemaakt.

 

 

3 gedachten over “Love for Life, hét event voor ultieme ontspanning”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven