Lovea zelfbruinende spray: zo houd je die zomerse gloed nog even vast

We kruipen alweer langzaam richting de herfst. Vind jij het ook zo jammer dat je bruine huid alweer wat minder bruin is? Als je huid een fraai en gezond zomers tintje heeft gekregen wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Verleng het gevoel van je zomer nu door je zomerhuid te verwennen met een warme nazomer gloed waar je geen zon meer voor nodig hebt. Hoe? Met Lovea zelfbruinende spray.

Heb je nog nooit een zelfbruiner gebruikt? De eerste keer kan soms een beetje spannend zijn. Zeker omdat je niet de eerste zou zijn die er een vlekkenpatroon mee ontwikkelt! Zorg er altijd voor dat je zelfbruiners gelijkmatig aanbrengt. Bovendien is het belangrijk dat er geen chemicaliën in de spray zitten. Met de zelfbruinende spray van Lovea smeer je veilig, en word je op een natuurlijke manier bruin.

Natuurlijk bruin

Vind jij het ook zo prachtig, een gebruinde huid aan het einde van de zomer? Dan is de verleiding misschien groot om je melkflessen in de winter met een zonnebank sessie aan te pakken. Maar pas op, erg gezond voor je huid is dat niet. Toch behoefte aan een bruin huidje? Ga dan altijd voor natuurlijke producten, zoals de Lovea zelfbruinende spray.

Ben jij meer van écht puur natuur bruin worden? Door het zomerzonnetje, bedoel ik dan? Zorg er dan voor dat je ook veilig die zon in gaat. En let er op dat ook je zonnebrand natuurlijk is, en geen nare stoffen bevat.

Lovea zelfbruinende spray

De Lovea Bio Zelfbruinende Spray zorgt binnen enkele uren voor een perfect natuurlijk ogende bruining van je huid. De huidvriendelijke, 100% natuurlijke formule is vrij van schadelijke chemicaliën. Voor intensieve verzorging van je huid en een heerlijke exotische geur is Tahitiaanse Monoï olie toegevoegd.

Met de praktische spray breng je de zelfbruiner snel en makkelijk op je hele lichaam aan. Deze lotion smeert zeer makkelijk uit en trekt snel in zonder een vettig laagje achter te laten, waardoor het niet te veel tijd kost en je ook snel weer door kan met waar je mee bezig was.

De zelfbruiner is ideaal als je bijvoorbeeld een belangrijk event of een bijzondere afspraak op de kalender hebt. Inclusief natuurlijk een verleidelijke outfit hebt waarbij je veel huid laat zien of er gewoon zo lang mogelijk extra stralend uit wilt zien.
Met de Lovea Bio Zelfbruinende Spray is jouw zomer nog lang niet voorbij! Hoewel de Hollandse temperatuur daar helaas anders over denkt…

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven