Lovy, een klein sieraad met een grote betekenis

Het belangrijkste fashion item is een goede accessoire, wordt wel eens gezegd. Wat niet wil zeggen dat je een vuilniszak kan dragen als je er maar een goeie ketting overheen hangt, maar een sieraad kan inderdaad veel betekenen voor je look. En welk meisje ziet er nou niet graag mooi uit? Daar kan je toch niet vroeg genoeg mee beginnen? Bij Lovy scoor je prachtige sieraden voor baby’s en kinderen, maar ook voor mama’s, die speciaal ontworpen zijn om stil te staan bij bijzondere momenten.

lovy

Een tijdje terug kreeg ik dit mooie meisjesarmbandje van ze. Helemaal super, want ik heb een fashionista-in-wording in huis, die gek is op alles wat blinkt en schittert. Het is een mooi stevig bandje dat tegen een stootje kan (geen overbodige luxe als je prinses toch ook nog graag in de zandbak speelt), dus moeder en dochter beiden blij in dit geval.

Lovy moeder en dochter armbanden

Zelf ben ik niet echt een typisch ‘meisje-meisje’ als het gaat om sieraden, maar ik ben wel erg gecharmeerd van dit armbandje. Lovy is een ontwerpstudio gespecialiseerd in sieraden voor meisjes. Kleine meisjes én grote meisjes wel te verstaan. Leuk is vooral dat je van alle kinderarmbandjes in de webshop een bijpassende moederarmband kan bestellen. Of andersom, dat kan natuurlijk ook, als mama zelf liever de eerste keus heeft 😉 .

Je kan kiezen uit allerlei designs, van zilveren bandjes tot kralen en bedeltjes, dus als je een discussie met je dochter uit de weg wil gaan kan je misschien beter zelf de knoop doorhakken. Ik vind het modelletje dat mijn dochter draagt in ieder geval hartstikke leuk. En laat Moederdag er nu weer aan zitten te komen… het laten vallen van stille hints is dus al begonnen!

Voor oma’s en zusjes kan je natuurlijk ook een bandje bijbestellen. Zo kunnen jullie allemaal een bandje dragen dat symbolisch jullie bijzondere band weergeeft. Doordat de sieraden van hoogwaardige kwaliteit zijn, kan je ze ook van generatie op generatie doorgeven. Bovendien kan je je armband personaliseren door op de website van Lovy een eigen ontwerp samen te stellen. Een bijzonder cadeau dus, voor moeders, dochters, oma’s.. ach, eigenlijk voor alle meisjes 😉 .

 

lovy

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven