Low budget reizen via ‘Broke’

Deze manier van reizen is speciaal voor avonturiers, arme studenten of reizigers die het liefst ieder weekend er even low budget tussenuit gaan. Comfort zegt jou niets, avontuur wel. Je bent hartstikke Broke, maar je wilt wel weg. Je ontdekt op het vliegveld je bestemming. Come on, dit moet je doen!

low budget

Misschien is het wel handig om dit eerst uit te proberen zonder kinderen 😉 , maar wat klinkt dit toch spannend! Terug naar de tijd dat je impulsief was en niet teveel acties plande. Weer even jong en gek doen. Srprs.me, een Amsterdamse reisorganisatie heeft hiervoor Broke in een nieuw jasje gestoken! Je reisbestemming wordt pas onthult als je op het vliegveld. Geen blind date, maar een blind break noemen ze dat! Ook als je low budget weg wilt moeten daar mogelijkhede voor zijn, en dus kies je voor een Broke citytrip naar ‘destination unknown’. kosten? 100 euro!

Low budget: omarm het échte avontuur met de ‘Blind Broke’

Vind jij luxe en comfort maar ‘over-rated’ en ben je toe aan spanning en uitdaging ? Dan ga je deze zomer voor de ‘Blind Broke’. Vanaf €100,- boek je een citytrip naar een willekeurige stad in Europa, inclusief vliegticket en slaapplaats. Er is echter één ‘dingetje’; je bestemming blijft geheim tot op het vliegveld.

Je hebt dan wel te maken met “mwoah vliegtijden”, maar ach, je leeft maar één keer dus hier doe je niet moeilijk over. Een privékamer is out of the question, maar een lekker bed in een hostel dat minimaal met een 7 is beoordeeld op Hostelworld.com kan je van op aan. Een goede gelegenheid om met je vrienden te gaan en/of nieuwe mensen te ontmoeten. Of zoals eerder gezegd… weer even terug naar je roots. Toen je nog jong was, zonder kinderen 😉 . Wil je helemaal low budget gaan, dan kun je er een sport van maken om ook tijdens de trip zo goedkoop mogelijk uit te zijn. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een restaurantje buiten het centrum, vraag locals naar de leukste activiteiten voor weinig geld of koop eens een kant-en-klaar salade in de supermarkt en ga gezellig picknicken in het park. Mooie herinneringen hoeven niet duur te zijn. En bovendien: “traveling is the only thing you buy, that makes you richer”!

ps… de mooiste dingen maak je mee als je geen verwachtingen hebt!

2 gedachten over “Low budget reizen via ‘Broke’”

  1. Pingback: Anders dan anders reizen, dat gaan we doen in 2016!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven