Bedankt juf luciferdoosje maken

Het is weer bijna tijd voor de bedankt juf cadeautjes. In het verleden hebben we al heel wat inspiratie gegeven, maar nu ga ik wat meer ‘de diepte in’ met een bedankt juf luciferdoosje om te maken. Met bijgaande printable kan je zelf een luciferdoosje maken. Daarnaast heb ik nog wat printables toegevoegd die je in het luciferdoosje kan stoppen als leuke tekst.

DIY luciferdoosje maken als cadeautje

Ik heb deze printable nu gebruikt voor een bedankt juf cadeautje, maar je kan dit natuurlijk ook bij andere gelegenheden maken.

Het is het leukste als je je kindje zelf het doosje laat maken natuurlijk en eventueel leuk laat versieren. Kleine kindjes hebben we een beetje hulp van mama of papa nodig, maar het is vrij eenvoudig om te maken.

Het versieren kan je doen met de printable in de pdf, maar nóg leuker is het als je kindje het omhulsel van het luciferdoosje zelf versiert. Ze kunnen er stickertjes op plakken, maar ook leuk inkleuren of er een prachtige kleine tekening op maken, of lieve tekst op schrijven.

En wat dacht je van een klein fotootje van je kindje erop? Met een beetje inspiratie kan je er een heel lief, klein, tof cadeautje van maken!

luciferdoosje zelf maken als bedankt juf cadeautje

Printable voor luciferdoosje

De printable die je hier kan bestellen kan je uitprinten op gewoon A4-papier, maar voor een iets steviger doosje pak je wat dikker papier.

Wil je een doosje in kleur? Dan gebruik je gewoon gekleurd papier.

Nadat je de printable hebt gedownload kan je deze uitprinten. Knip hem vervolgens uit over de dichte lijnen. Op een paar plekken moet je hem ook even inknippen over dichte lijn, dat zie je hieronder.

Dit zit er in de printable. Het luciferdoosje is uiteraard mooi op maat. De losse onderdelen passen in het doosje, maar je kan daar natuurlijk ook zelf iets leuks voor maken of schrijven.

Hier kan je de printable bestellen:


Luciferdoosje download
Wat krijg je in deze printable:
 
Een pdf met een sjabloon op maat
Luciferdoosje met omhulsel 
Zelf knippen, vouwen en plakken
Alleen lijm en schaar nodig
Leuke teksten voor in het doosje

luciferdoosje zelf maken printable bedankt juf

We gaan zorgvuldig met je gegevens om

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven