Luieren doe je lekker in je eigen hangplek

Kijk, de jongeren hebben vaak al een eigen hangplek, dan mag jij dat als volwassene toch zeker ook! En het is zo geregeld. Koop een hangmat, hang hem op, en zie daar je eigen hangplek om lekker te luieren. Heerlijk nu de betere dagen er aankomen. Even ontspannen op je eigen plek en wegdromen… lees even mee waarom zo’n relaxmomentje zo lastig te vinden is bij ons.luieren

Luieren in stijl

Wij genieten ervan om met onze buitenplek bezig te zijn. Van een lamlendige loungeset tot een heerlijke hangstoel in een ijzeren frame. Hebben we. Maar, naar blijkt hebben we nooit genoeg om te luieren. Het geval wil namelijk dat als ik toevallig even lekker wil liggen en net mijn drankje en mijn boekje ga pakken (en ik zweer je, zó vaak doe ik dat niet) … mijn kinderen zich óók net bedacht hebben om te gaan relaxen in de tuin. Rara, hoe kan dat?

Daar gaat dus de plek waarvan ik bedacht had me even terug te trekken voor een momentje me-time in de luiermodus. Time for something new. Een ‘ouderwetse’ hangmat it will be. Maar dan wel een grote. Het liefst eentje waar de kids eventueel samen in kunnen, of ik lekker in mijn eentje -maar dan wel ruim-  in kan hangen. Totally relaxed.

Als je je dan gaat verdiepen in de wereld van de hangmatten, dan is er nogal wat te vinden. Van klein naar groot, dubbele en family uitvoering. Een waar paradijs als je gaat snuffelen. In allerlei gezellige kleurtjes uiteraard. En dat komt goed uit, want onze achtertuin (met name het veranda deel) is in Ibiza style en daar past een kleurrijke hangmat perfect bij, mét gezellige franjes.

luieren

Nu hebben we alleen geen stellage om de hangmat in te hangen, en zijn de bomen in onze tuin van het formaat ieniemienie (dus niet zoals hierboven helaas). Gelukkig zijn de hedendaagse hangmatten op verschillende manieren te bevestigen, dus óók als je geen bomen tot je beschikking hebt. Ik blijf hierbij in de Ibiza Style en geef manlief de opdracht om 2 mooie grote meerpalen in de grond te jassen! Even met een spa in je tuin aan de gang en het is zo gepiept 😉 . Hij dan hè, ik ga vast lekker een glaasje pakken! Tenslotte heb ik me een slag in de rondte gewerkt om deze mooie hangmat te vinden op het wereldwijde web, dus ik ben wel toe aan een momentje luieren 😀 .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven