Op zoek naar een praktische luiertas?

Ben jij op zoek naar een mooie luiertas? Anne is gevallen voor de luiertas van Kidzroom en laat ons hieronder weten waarom.  Lees je mee?

Handig voor mij om een luiertas te kunnen testen, want ik ben namelijk al een tijdje op zoek naar een tas die aan al mijn wensen voldoet. En eerlijk is eerlijk, ik ben best kieskeurig. Mijn huidige luiertas is eigenlijk meer een schoudertas en hoorde bij de kinderwagen. Met wat haakjes is die namelijk makkelijk te bevestigen. Maar die luiertas is voor mij te klein en heeft te weinig vakjes. Ik weet dus precies waar ik op moet letten bij het uittesten van deze nieuwe luiertas!

luiertas

Het uiterlijk van deze luiertas

Op het eerste gezicht (het oog wil ook wat, toch?) is dit een redelijk neutrale tas. Niet te veel poespas en versiersels en weinig kleurgebruik. Wat ik aan de andere kant ook wel jammer vind, want de tas oogt in het grijs best wat somber (geen zorgen hij is in meerdere kleuren verkrijgbaar!).

Voorop de tas staan sterren en streepjes en er zit een vak met ritssluiting. De achterkant is grijs. Aangezien wij moeders met de tas moeten lopen vind ik zelf een neutrale tas wel prettig. Ik word vrolijk wanneer ik de tas openmaak, kleur! De voering heeft oranje streepjes, dat ziet er gezellig uit! Daarbij zie ik vele vakjes. Hier passen genoeg luiers, doekjes, poedertjes en zalfjes in.

De tas heeft een mooi en makkelijk formaat, niet te groot en niet te klein. Er zitten korte handvatten aan en lange (afneembare) hengels om hem zo ook als schoudertas te kunnen gebruiken, dat is handig! Daarbij is de tas van 100% polyester, wat goed afneembaar is met een vochtige doek.

Er zit ook een bijpassend verschoon matrasje in. Ook die is makkelijk schoon te maken en groot genoeg voor het verschonen van een baby. Afgelopen weekend heb ik de luiertas uitgebreid getest tijdens onze uitstapjes.  Ik word er blij van! Niet alles ligt als een warboel door de tas, maar ik kan wèl alles meenemen.

Mijn conclusie over deze luiertas

Het is een fijne middelmaat luiertas. Wat mij betreft is hij wat somber maar dat doet niks af aan het functioneren ervan! Je moet hem wel echt als luiertas willen gebruiken en niet als bijvoorbeeld logeer tas waar ook veel speelgoed in mee moet, want daarvoor is de tas te klein.

Veel vakjes maken het makkelijk alles netjes op te bergen en het bijpassende matrasje is ook ideaal. Kortom, een prima luiertas! Kidzroom is een merk van Vadobag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven