Luierzakken die de Babytijd omzetten in Nostalgie

Inspiratie van een vriendin

Mijn lieve vriendin uit Engeland had een paar jaar geleden aan mij een verzoek om een luierzak in de vorm van een prinsesje te maken. Ik kende toen heel het fenomeen luierzak niet. We waren beiden net bevallen van ons eerste kind (allebei een meisje!). Zoals altijd word ik enthousiast van een Custom Made verzoek, omdat je dan even mag gaan ontdekken hoe je iets nieuws kunt maken.
Het resultaat was echt geweldig! Uiteindelijk heb ik in de webshop van Hip & Blizz dan ook de Luierzak als product toegevoegd met een ietwat strakkere  vorm en diversiteit aan dessins.
Als eerste ben ik begonnen met de China Blizz Style, vanwege mijn liefde voor Chinese stoffen.
De chique uitstraling heb ik nog verder uitgewerkt met satijnlinten en vlinderapplicaties.

Uiteraard werd er ook aan de jongens gedacht en zo ontstond de Blitze Sterren Luierzak. In iedere Style van Hip & Blizz probeer ik een Luierzak aan te bieden. Mag jouw gewenste style toch niet in de webshop staan, dan maak ik deze graag op verzoek. Mailen kan altijd!

Dubbel zo leuk!

Heerlijk is het om een product te maken wat lang mee gaat, maar ook nog eens op een andere manier gebruikt kan worden. Dat is met deze Luierzak ook, want na de babyperiode en als de luiers niet meer in huis te vinden zijn, kan de Luierzak ook worden gebruikt als speelgoedzak voor kleine spulletjes. Zo gebruikt mijn dochter haar luierzak nu voor de poppenkleertjes. Let op; netjes opgestapeld! Klaar om poplief Annabel mee aan te kleden en te voorzien van een hip outfitje (overigens ook veel oude babykleertjes waar ik geen afscheid van kon nemen….).

Iets extra’s

Zoals veel mensen reeds weten is dat ik samenwerking heerlijk vind ook met andere webshops en ateliers. Dus voeg ik geregeld producten aan de Hip & Blizz webshop toe die mooi aansluiten qua style of verhaal. Zo ook de Luierzakjes van Tata4Kids. Helemaal weg was ik van de knallende Pop Art stofjes en dus moesten die gewoon in de shop komen! Inmiddels ligt er extra stof klaar om een mooie Baby Wikkeldoek of Voedingskussen te maken in deze te gekke Pop Art stof.

Deze Luierzakjes zijn ook zeker “dubbel zo leuk”, want naast het gebruik van dit zakje voor luiers en doekjes in de handtas, kun je ze tevens gebruiken voor het meenemen van speelgoed. Zo heb je een handig speelgoedzakje bij de hand voor in een restaurantje of wachten tijdens de zwemles.

Hip & handig dus, kijk dat vinden wij mama’s nou leuk!

MAMS AT WORK AANBIEDING

Ook voor de Mams at Work deze maand een korting van 10% korting bij aankoop van een Luierzak & geen verzendkosten. Gebruik de code: Luierzak

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven