Luxury bags met een bohemian touch

Leontine Hagepoort is tassenontwerpster pur sang. Ze startte haar carrière in ’tassen’ bij Esprit, stroomde in 1997 door naar via Oilily en nam in 2004 het heft in eigen handen met een eigen onderneming waarmee ze imiddels high-end luxury bags ontwerpt.

Inmiddels bestaat haar eigen label ook al weer meer dan 10 jaar en worden haar fantastische tassen wereldwijd verkocht èn gedragen! Luxury bags met nu een premium collectie waarin een vleugje Bohemian gemixt wordt met een vleugje Wild West in een stoere vrouwelijke stijl. Dit high-end tassenlabel met Internationale allure is onder andere te vinden in het tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam en natuurlijk te koop op de website van Leontine zelf.

luxury bags

Luxury bags met de Lovely Leather Collectie

De Lovely Leather collectie is de nieuwste collectie van haar hand. Met de hand gestikt leer, studs, tassels, het soepel vallende leer en de prachtige handgemaakte details maken deze collectie eentje om van te smullen. Een collectie van 100% leer waarin de kleuren Black, Clay en Caramel de hoofdrol spelen. Naast tassen vind je in collectie ook portemonnees en telefoon hoesjes, helemaal in stijl. Persoonlijk zie ik mezelf wel lopen met zo’n tas, en dan het liefst in combinatie met een paar stoere Cowboy boots.

Dat Leontine zelf verslaafd is aan tassen dat zal geen verrassing voor je zijn 😉 . Ze heeft er inmiddels een paar honderd (nieuwe en tweede hands exemplaren), maar is nog steeds enthousiast als ze een nieuw exemplaar vindt dat bij haar past. Waar zou ze ze allemaal laten hoor ik je denken?

In mijn eigen tassencollectie komt (nog) geen Leontine Hagoort tas voor helaas. Ik vind ze prachtig, maar de prijs is niet voor iedereen geschikt. Wel hebben we een aantal favorieten luxury bags uitgekozen om jullie te laten zien, gewoon om onszelf even te laten gaan! Alleen al kijken naar die luxury bags is héél aangenaam en hé, je weet nooit wat de toekomst je brengt 😉 !

 

Video van Sint post

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven