De beste nachtrust in een M line boxspring

Na een drukbezette dag tot rust komen in een M line boxspring! Dat is natuurlijk heerlijk, zeker als je moeder bent en je bed een van de weinige plekken is waar je even tijd voor jezelf hebt.

Een goede nachtrust is daarnaast erg belangrijk. Slaap je goed, dan word je uitgerust wakker en kun je er de hele dag tegenaan. Dat is wat jij als hardwerkende moeder nodig hebt om je werk en je gezin goed draaiende te houden!

Goed slapen doe je het beste in een bed dat lekker ligt, zoals bijvoorbeeld een M line boxspring, een bed dat in de smaak valt bij veel mensen.

De M line boxspring is populair onder topsporters!

M line is nog maar sinds 2001 op de markt, maar is in korte tijd razend populair geworden. Het merk verkoopt alleen maar het beste van het beste: hoogwaardige producten die gemaakt zijn van comfortabele, innovatieve materialen.

m line boxspring kopen
Bron: Sleepfast

Op een boxspring van M line geniet je van jarenlang slaapplezier: je lijf krijgt optimale steun, je lichaam en geest herstellen zich en je wordt fris en uitgerust wakker. Het is niet voor niks dat vele topsporters op een M line boxspring slapen. En persoonlijk vind ik dat wij moeders ook topsporters zijn!

Zelf heb ik een M line matras gereviewed en daar slapen we nog steeds met heel veel plezier op. Het is een van de beste matrassen die je kan krijgen volgens mij en voor ons in ieder geval de fijnste waar we tot nu toe ooit op geslapen hebben.

Luxueus en comfortabel slapen door de 7-zones pocketveer

Nu gaat een boxspring nog wat verder dan een gewoon M line matras. Niet alleen qua beleving, maar ook qua investering natuurlijk. We geven jullie dan ook graag nog wat extra informatie.

7 zones pocketvering in een M line boxspring

Een boxspring van M line is voorzien van 7-zones pocketvering. Dat wil zeggen dat het matras van de boxspring opgebouwd is in 7 zones die zijn opgevuld met pocketveren.

Doordat de schouder- en heupzone zachter dan de andere zones zijn, zakken je schouders en heupen dieper weg in het matras, waardoor je perfect in het matras ligt en er een grote kans is dat je geniet van een heerlijke nachtrust.

Een M line boxspring biedt een mooie combinatie van luxe en comfort:

 • Perfecte slaaphouding
 • Goede ondersteuning van rug, schouders en nek
 • Optimale drukverlaging
 • Uitstekende ventilatie
 • Heerlijke nachtrust

Je eigen eyecatcher

De boxspring is niet alleen een lust voor lichaam en geest, maar ook voor het oog! De luxueuze boxspring heeft een tijdloos frame en is gemaakt van stevige materialen. Je creëert je eigen unieke boxspring en hebt daarbij een keuze uit:

 • Robuuste of slanke box: 27 cm of 19 cm dik
 • 13 duurzame stoffen
 • 29 sfeervolle kleuren
 • 4 potensets in zwart, eiken of walnoot
 • 5 hoofdborden met diverse patronen, zoals blokken, golven en verticale lijnen
 • Diverse accessoires, zoals ledverlichting en nachtkastjes

Op deze manier kan jij je eigen versie samenstellen van de boxsping die perfect bij jouw smaak past én bij de rest van je slaapkamer interieur.

Voor een nog luxere uitstraling kun je bij de M line boxspring een gestoffeerd pocketveermatras met topper kopen, zodat je boxspring helemaal af is en je er direct van kunt genieten.

Wil je weten welke stoffen, kleuren, potensets en hoofdborden er precies mogelijk zijn, dan kun je het beste langsgaan bij een beddenwinkel of showroom om daar de verschillende mogelijkheden te bekijken. Ook kan je daar gratis stofstalen aanvragen/bekijken, zodat je thuis kunt bekijken welke kleur/stof het beste bij je slaapkamer past.

Verschillende M line boxsprings bekijken en stofstalen aanvragen doe je bijvoorbeeld bij Sleepfast en dat kan ook online.

Robuust of slank design M line boxspring

Je koopt de M line boxspring in een robuust of slank design. Dat wil zeggen dat je keuze hebt uit een robuuste box van 27 cm dik (M line Supreme) of een slankere box van 19 cm dik (M line Elite).

Welke van de twee boxen je kiest is afhankelijk van welke instaphoogte je wilt (deze is bij de M line Supreme boxspring 8 cm hoger dan bij de M line Elite boxspring) en van wat jij mooier vindt: een robuust design of slank design.

Het is maar net wat jij mooier bij jouw slaapkamerinterieur vindt passen. En toegegeven… als je wat ouder wordt is het best lekker om iets hoger te liggen. Wil je de twee verschillende M line boxsprings met eigen ogen aanschouwen? Ga dan langs in een beddenwinkel of showroom van een leverancier.

Bron: Sleepfast

Nog meer luxe met de elektrisch verstelbare variant!

Een gewone vlakke M line boxspring is al luxueus, maar wil je nog meer luxe? Dan kun je ook gaan voor de elektrisch verstelbare variant van M line. Deze boxspring wordt met een afstandsbediening geleverd.

Je kan hiermee je bed verstellen bij je rug en bij je knieën, waardoor je in een heerlijke zithouding kunt plaatsnemen. Een lekker hoofdkussen erbij en in een elektrisch verstelbare M line kan je bijvoorbeeld in een comfortabele zithouding je baby voeden, een boek lezen, televisie kijken of genieten van een ontbijtje op bed. Kom maar door!

Doordat de elektrisch verstelbare variant is voorzien van een ingebouwde antislip blijft je matras ook nog eens goed op zijn plek liggen als je het bed van positie verandert.

De mogelijkheden bekijken?

Heb jij interesse in een M line boxspring en wil je het bed en de vele mogelijkheden bekijken?

Ga dan langs in een winkel of showroom van een beddenspecialist die boxsprings van het merk M line verkoopt. Een voorbeeld hiervan is Sleepfast, een ervaren familiebedrijf dat jarenlang werkzaam is in de beddenbranche en veel ervaring heeft met het merk M line.

Daar kan je boxsprings van het merk M line kopen in vele stoffen, kleuren, met diverse potensets, hoofdborden en accessoires, in een robuust of slank model, een vlakke of elektrisch verstelbare variant.

Ga je online checken dan vind je een heel handige manier om je M line boxspring samen te stellen. Ideaal als er geen leverancier in je buurt zit of als je gewoon geen tijd hebt om naar de winkel te gaan. Of hem al ergens gezien hebt maar met een goede garantie tegen een uitstekende prijs wilt kopen. Daarnaast kan je online slaapadvies krijgen én nog om een extra korting vragen!

Tegenwoordig is het namelijk helemaal niet zo ge meer om dit soort aankopen online te doen. Sterker nog, ik heb onlangs nog gehoord dat dit juist héél veel gebeurd.

Hoe lang gaat de boxspring mee?

Het is natuurlijk best een hele aanschaf, maar dan heb je ook een bed waar je een hele tijd mee vooruit kan. M line geeft zelf aan dat de levensduur van een boxspring gemiddeld 20 tot 25 jaar is.

Natuurlijk is het van belang dat je de boxspring goed onderhoud en dat ook een zwaarder lichaamsfiguur de levensduur kan verkorten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven