Meisjesmaillots.nl zorgt voor de maillot met guurder weer

Ein-de-lijk: we hebben er weer zo’n half jaar op moeten wachten, maar de laatste dagen heeft de zon zich weer van haar beste kant laten zien. Nu de wispelturige aprilmaand er op zit kunnen de winterjassen definitief weer naar de zolder en zitten wij de dagen al af te tellen tot het met recht zomer genoemd kan worden. Dikke kans dat je mini-me daar nou juist niet op wil wachten: zodra de zon schijnt moet er buiten gegeten worden, met zonder jas natuurlijk. Buiten spelen kunnen we natuurlijk alleen maar stimuleren, en met het heerlijke weer van de afgelopen dagen is dat helemaal geen straf! Toch belooft het weekend er anders uit te gaan zien… het wordt weer kouder en ook al zijn we nu verwend met het mooie weer de afgelopen week…voor blote benen wordt het de komende dagen te fris. Is jouw kleine meisje niet te stoppen en moet en zal ze haar zomerjurk al dragen? Dan houd je als moeder voet bij stuk door haar in een kleurige maillot te hijsen 😉 .

maillot

De maillot: een van kindsbeen af niet te missen accessoire

Met dit mooie weer kan je er uiteraard een dagje stad van maken, maar je kunt natuurlijk ook gewoon heerlijk in je achtertuin in de hangmat ploffen. Voetjes van de vloer, de laptop op schoot, en bestellen maar. Houd je dochter wel in de buurt, want op de site van Meisjesmaillots.nl is wel heel veel keuze uit allerlei materialen en designs. En dikke kans dat je mini-me ook inspraak wil over de kleur van haar nieuwe maillot 😉 .

Bij Meisjesmaillots.nl vind je maillots vanaf maat 56 t/m maat 146. Er is dus keuze voor meisjes in alle maten, alleen mama zal helaas ergens anders moeten kijken 😉 . Jammer, want tussen al die hippe printjes zit er vast wel eentje die jouw als moeder ook aanspreekt. Nou ja, dan maak je je dochter maar weer blij! Zo gaat dat toch meestal hè, onze kleine meiden weten op een of andere manier te bewerkstelligen dat zij altijd voor mogen 😀 .

Of je nu een stoere dochter hebt of meer een prinsesje, ook zij kan hier ongetwijfeld slagen. Mijn eigen meisje draagt bijvoorbeeld graag een maillot onder een leuk kort broekje. Met kèkke prints is dat lekker stoer. Ben je niet zo van de drukke prints en meer op zoek naar een neutrale maillot, dan is er ook keuze uit 25 effen modellen, dat wordt wel héél eenvoudig combineren!

Natuurlijk ben je heel zuinig op nieuwe spullen (en hopelijk geldt dat ook voor je dochter). De maillots van Meisjesmaillots.nl blijven ook na het wassen mooi en goed rekbaar, maar op de site vind je nog wat tips om ze extra lang mooi te houden. Doe daar je voordeel mee! Was jij de kleding van je kids bijvoorbeeld binnenstebuiten? Zo blijven ze langer mooi, en in het geval van een maillot voorkom je dat draadjes losraken en naar buiten piepen.

 

maillot

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven