Danie Bles richt zich met bedrijf Maison365 op ‘gewone’ werkende moeder

Tja, en dan kunnen wij niet achter blijven natuurlijk met jullie hierover te informeren. Danie Bles richt zich met haar nieuwe bedrijf Maison365 op de werkende moeder. Op jou dus 😉 .

Ondanks dat haar vorige bedrijf in 2015 failliet ging is ze er niet bang voor om weer opnieuw in het diepe te springen. Met Maison365 blijft ze in ieder geval dicht bij haar eigen vakgebied, het stylistenwerk.

Maison365, stijladvies op maat

Danie Bles zit inmiddels al zo’n 20 jaar in het vak. Een platform wat dicht bij haar passie ligt is dan ook niet zo vreemd. Dat het een uniek platform betreft, daar kan ik me alleen niet helemaal in vinden 😉 . Maar hé, je moet wat doen om zo’n bericht weer in het nieuws te krijgen natuurlijk.maison365 danie bles

Wat is Maison365

Maison365 is een website waarbij je -op maat- stijladvies kan krijgen. Allereerst kies je uit een aantal type stijlen en een aantal kleursettings. Daarnaast geef je nog aan hoe je smaak is als het over werk of over een privé situatie gaat. Het kan natuurlijk zomaar zo zijn dat je je thuis anders wilt kleden dan op je werk, toch?

Daarna geef je al je maten op (confectiematen, jeans maten, type figuur, lengte, cupmaat etc) zodat de stylistes van Danie weten wat voor ‘vlees’ ze in de kuip hebben.

Als ze al deze informatie van je vergaard hebben kan je een belletje van ze verwachten (uiteraard op een moment dat het jou uitkomt) om je wensen en voorkeuren te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend.

Lees ook: fashion trends en stijladvies

De box

Vervolgens gaan de stylistes aan de slag met je Maison365 box, komen ze de box bij je afleveren en weer ophalen indien nodig. Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat dat niet de stylistes zelf zijn en zéker Danie Bles niet, maar eerder iemand van de post 😉 . Mooi is wel dat je pas achteraf betaalt wat je hebben wilt. Daarnaast is deze service ten allen tijde ‘eenmalig’. Je zit dus niet aan een abonnement vast, maar kan er gewoon gebruik van maken als het je uitkomt.

Per box ontvang je ongeveer 10 items die in het midden- en hoogsegment vallen. Je hebt hiermee een mix van toonaangevende merken en de upcoming designers in huis die bovenal uniek voor jou is samengesteld.

En met een beetje fantasie kan je dan daarna in je nieuwe outfit rondbazuinen dat je ‘gekleed’ bent door Danie Bles 😉 .

Lees ook: Met deze bespaartips kleding zit je gebakken!

Iets voor jou persoonlijk stijladvies van deze dame?

Gebruikte afbeelding via Shutterstock

1 gedachte over “Danie Bles richt zich met bedrijf Maison365 op ‘gewone’ werkende moeder”

  1. Geen aanrader ! Ze houden totaal geen rekening met je wensen of voorkeur ! Sturen zelfs een incompleet pakket en negeren je via app en insta ! Echt schandalig hoe er met klanten omgegaan wordt !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven