Makelaar in 2e hands kleding…

De Kledingmakelaar is een webwinkel voor wie op zoek is naar kwalitatief goede tweedehands (merk)kleding. Zij verkopen kleding voor het hele gezin. Veel kleding is zo goed als nieuw of is nieuw in de kast blijven hangen. Zonde om weg te gooien toch? De Kledingmakelaar geeft deze kleding een 2e kans. Daarnaast vind je er leuke accessoires, schoenen, speelgoed, boeken & kindertraktaties.

Klanten die kleding aan willen aanbieden kunnen bij hen terecht voor bemiddeling, wat inhoudt dat zij de kleding in kaart brengen, fotograferen en op de website plaatsen. Dit op no cure no pay basis, bij verkoop handelen zij het financiële gedeelte af en zorgen zij of de aanbieder voor de verzending van het artikel.

In overleg kunnen klanten artikelen komen passen of afhalen.

Dus heb jij nog het e.e.a. in de kast liggen waar je niets meer mee doet… dan is dit je adres. Of zoek je nog wat kleding om jouw garderobe nog iets uit te breiden? Op dit moment hebben ze een actie lopen t/m 31 januari 2013, waarbij de tweede aankoop wordt beloond met 10% korting. En deze korting is het hele jaar geldig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven